Φάμπρι: «Γνωστό παγκοσμίως το όνομα Παναθηναϊκός»

Ο Φαμπριάνο Γκονθάλεθ στις πρώτες του δηλώσεις έξω από την Παιανία αναφέρθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται να προπονήσει έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Αυτές τις ώρες γνωρίζει τους παίχτες, μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο...

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φαμπριάνο Γκονθάλεθ, διέβη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τις πύλες της Παιανίας. Ο ισπανός τεχνικός συμφώνησε στα του
συμβολαίου του με τους «πράσινους» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Καλησπέρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να είμαι εδώ μαζί σας. Είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθω στον Παναθηναϊκό σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Ξέρω πολύ καλά το όνομα του συλλόγου και το πόσο γνωστό είναι αυτό παγκοσμίως. Είναι μεγάλη ευκαιρία και για μένα και τον Παναθηναϊκό και θέλω να την εκμεταλλευτώ.

Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Θα δουλέψουμε πολύ και μόνο με δουλειά πολλή θα πετύχουμε. Ζητώ την βοήθεια του κόσμου, να είναι δίπλα μας, όλοι οι φίλαθλοι οι απλοί και οι οργανωμένοι. Μόνο αυτά μπορώ να πω τώρα, αύριο, μεθαύριο θα πούμε περισσότερα. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να μάθω αγγλικά για να συνομιλώ πιο εύκολα μαζί σας αλλά και τους παίκτες».

Μαζί του ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του, ο Φερέιρα Κινγκ, ο οποίος ανέλαβε και τον ρόλο του μεταφραστή στις πρώτες δηλώσεις του Γκονθάλεθ.

Αυτές τις ώρες ο νέος προπονητής παρουσιάζεται στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ενώ θα παρακολουθήσει την προπόνηση, καθώς αύριο, Τετάρτη 09/01, αναμένεται να κάθεται στον πάγκο για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα