Μάθε τη φοιτητούπολή σου | Θεσσαλονίκη

Ζητήσαμε από φοιτητές που σπουδάζουν στις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις να μας δείξουν τα κατατόπια, ώστε να κάνουμε πιο εύκολη τη φοιτητική ζωή των πρωτοετών μας που τώρα θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως ελεύθεροι ακαδημαϊκοί πολίτες. Μιλάει η εμπειρία του παλιότερου, γι’ αυτό πιτσιρίκο, δώσε βάση! Τα στέκια αλλάζουν, όπως και οι συνήθειές σου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Της Άριας Μεσοροπιάν
Που να φας? Που να βγεις? Που να πιεις? Που να αράξεις?Είσαι πρώτο, δεύτερο, τρίτο, ή ν+ έτος στην κατεξοχήν φοιτητιτούπολη της Ελλάδας πίστεψε
με αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει το αν έμαθες ή τουλάχιστον καταστάλαξες στο πού θέλεις να βγαίνεις στην όμορφη Σαλονίκη γιατί εγώ μετά από 3 χρόνια ακόμη είμαι στο «ψάξιμο» και συνέχεια ανακαλύπτω νέα μέρη για φαγητό ή ποτό ή τέλος πάντων για το οτιδήποτε… Εννοείται θα μιλήσω για μέρη στα οποία έχω πάει αλλά δε θα αναφερθώ στα πιο γνωστά και mainstream στέκιαβλέπε λεωφόρο Νίκης, Καλαποθάκη, Σφαγεία, Κρήνη κτλ!
Που θα πιεις… ξεκινάω με το ποτό για αυτονόητους λόγους
Ραστώνη, Αρμολόι και όλα τα παραπλήσια «ρακομελάδικα» που βρίσκονται πάνω από την Ροτόντα και αν δεν σου αρέσει τα ρακόμελο πιες μπύρα, κρασί, ούζο κτλ.. «Να Μάστε» πάνω από την πλατεία του Bit- Bazaar στην οδό Ολύμπου ένα μαγαζάκι με fulllllll χύμα κρασάκι… 4 Εποχές, «Τσέχικη», Almodovar, My Pub και Fragile Bar..στην Βαλαωρίτου την πιο ας το πούμε εναλλακτική περιοχή της πόλης μας που ειδικά τέτοιες περιόδους που ο καιρός το επιτρέπει είναι ότι πρέπει για μια «χαλαρή» μπυρούλα! Καφενές κάτω κάτω στην Εθνικής Αμύνης ένα «κυριλέ» καφενείο Coctail Bar βρίσκεται σε ένα στενό στην οδό Πολυτεχνείου έτοιμο να σε υποδεχτεί με ότι cocktail «τραβάει» η όρεξη σου..!P.S Δεν ξεχνάμε τα κλασσικά Λαδάδικα και την οδό Άθωνος μέρη στα οποία μπορείς να φας, να πιείς και να χορέψεις ειδικά στα Λαδάδικα έχει διασκέδαση για όλα τα γούστα πράγμα το οποίο το διαπιστώσεις μια σύντομη βόλτα… Στα μαγαζιά της παραλίας μας τα οποία διαθέτουν πιο ακριβή διασκέδαση, μπορείς να πας πρωί για καφέ και βράδυ για ποτό! Και για clubbing ή doggieing….(εννοώ μπουζούκια) πας με το 31 στην περιοχή των σφαγείων!

Που θα πιεις καφέ…(δε θα επεκταθώ πολύ!) Πλατεία Αριστοτέλους Παραλία Πλατεία Ναβαρίνου Ικτίνου Κούσκουρα Προξένου Κορομηλάp.s. Πήγαινε στο mon fr
Keywords
Αναζητήσεις
foititoupoli
Τυχαία Θέματα