Fashion tips για πρωτοετείς

Ένα πράγμα που με ρωτούν πολλοί είναι το πώς βρίσκω το χρόνο να ντύνομαι καλά για ένα πρωινό μάθημα. Και απαντάω μόνο 5 λεπτά θέλει για να βάλεις ένα τζην και μια απλή μπλούζα.
Σαν φοιτήτρια που σέβεται τον εαυτό της και τους γύρω της, αρνούμαι να εμφανίζομαι λες και μόλις ξύπνησα και ήρθα στο μάθημα με τις πιτζάμες μου και το μαλλί πιασμένο κότσο με την χθεσινή ακόμα μυρωδιά τσιγάρο από την έξοδό μου.
Κάποιοι πιστεύουν πως αφού είναι πια φοιτητές, κανείς δεν ασχολείται με το ότι φυράνε φόρμες / πιτζάμες χωμένες μέσα σε τρισάθλιες απομίμηση UGG
ή κάτι βρώμικα και σκισμένα σταράκια.
της Adeola Naomi Aderemi [email protected] Υπάρχουν άπειροι λόγοι να πάει κάποιος αξιοπρεπώς ντυμένος στη σχολή του, εδώ έχω μερικούς από αυτούς: Η πρώτη εντύπωση: Λένε πως πάντα μετράει και σίγουρα κανένας δεν θέλει να τον θυμούνται σαν το φοιτητή λέτσο με το παλιό δερμάτινο, το μπλουζάκι με τη στάμπα Pac Man, ούτε και σαν την κοπέλα με το άλουστο μαλλί και πιτζάμες. Αυτοσεβασμός: Εάν εμφανιζόταν ο λέκτορες στο αμφιθέατρο με σκισμένα παντελόνια, αξύριστος και με βρώμικα παπούτσια (δηλ. εμφάνιση survivor) θα τον έπαιρνες στα σοβαρά; Τότε γιατί να σε πάρει αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος; Don’t: Σχολική τσάντα πλάτης (αναβαθμίσου!) Κολάν ως παντελόνι: αν δεν είσαι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ, μην το φοράς χωρίς τουλάχιστον ένα φόρεμα/φούστα. Είναι άνετο και δείχνει ωραίο το σώμα σου από τα πόδια και κάτω άλλα είσαι σε μια σχολή και όχι για γυμναστήριο. Τι θέλεις να σκέφτεται ο καθηγητής και οι συμφοιτητές σου σε κάθε σου κίνηση; (Όχι σίγουρα τον πισινό σου ε;) Το μπλουζάκι με το (I love Italia) από την εφταήμερη και αυτό άστο για το σπίτι. Μπλε τετράδιο και ροζ κασετίνα: ας σοβαρευτούμε λίγο. ΟΧΙ στα δεκαπεντάποντο και ένα τόνο μακιγιάζ 9 η ώρα το πρωί. Είπαμε να περιποιείσαι, αλλά να υπάρχει και μια ισορροπία. DO’S: Ενα παλτό απογειώνει ακόμα και ένα απλό τζην με μπλουζάκι και σε κρατάει ζεστή μέσα στον κρύο χειμώνα. Για τα αγόρια της παρέας, βάλτε ένα απλό πουκάμισο και καμπαρντίνα, λίγο ύφος και κύρος δεν έβλαψε πότε κανέναν. Αχ και έχουν ανακαλυφθεί και άλλα παπούτσια, τι εμμονή είναι αυτή με τα λυκειακά σας σταράκια; Ανετες και ζεστές μπότες για τις κυρίες και όποτε ΒΡΕΧΕΙ μόνο να βάλουμε και τις γαλότσες μας. Ζεστα πουλόβερ και φούτερ για να μην κρυώσουμε. Ας βάλουμε όλοι χρώμα στο μουντό καιρό, αυτό το all black look είναι καλό αλλά γιατί τόση μαυρίλα; Keep it classy.
Keywords
Τυχαία Θέματα