Cr radio: το ραδιοφωνο των creatures κανει ξανα την εμφανιση του στο διαδικτυο


Ένα νέο ραδιόφωνο κάνει ξανά την εμφάνισή του στον κόσμο του Διαδικτύου με την ελπίδα να δώσει βήμα σε ανθρώπους που το αγαπούν αλλά και να προσφέρει στους ακροατές του το ραδιόφωνο που αναζητούν. Δεν είναι άλλο από το CR radio (http://radio.creatures.gr/) , το εναλλακτικό ραδιόφωνο της ομάδας των CReatures που γεννήθηκε το 2010 από την ανάγκη των μελών της να εκφραστούν και να ξεχωρίσουν.
Το CR radio ήδη μετράει 6 μήνες ζωής. Το πρόγραμμα του CR Radio
περιλαμβάνει εκπομπές ποικίλης θεματολογίας όπως ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, talk shows, πολιτιστικές εκπομπές και φυσικά μουσικές. Το CR radio με περισσότερους από 90 παραγωγούς, θα σας κρατά συντροφιά κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο. Οι διαγωνισμοί δεν λείπουν από το νέο αυτό διαδικτυακό ραδιόφωνο αφού οι παραγωγοί του φροντίζουν να εξασφαλίζουν δωράκια και εισιτήρια για θέατρα και μουσικές παραστάσεις για τους ακροατές τους.
Το CR radio με το moto «CR Radio, Exit to… your radio» γεννήθηκε από την αγάπη των παραγωγών να εκφραστούν μέσα από το πιο γοητευτικό μέσο, το ραδιόφωνο και ευελπιστεί να γίνει «το δικό σου ραδιόφωνο».
http://www.creatures.gr/gr/
ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα