STR8 Forward Bands Final | Η κριτική επιτροπή

Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό STR8 Forward Bands την Κυριακή 22/6 στο Λευκό Πύργο, σας συστήνουμε τα μέλη της κριτικής επιτροπής που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του φετινού διαγωνισμού που ολοκληρώνεται.

Ελένη Κριετσέπη
Είναι η Brand Manager του STR8. Γεννημένη στην Αθήνα έχει σπουδάσει Management Science and Technology στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
με μεταπτυχιακό στην επιχειρησιακή έρευνα από το London School of Economics. Έχει φοιτήσει σε μουσικό σχολείο όπου σπούδασε ακορντεόν, πιάνο και κιθάρα, ενώ είναι και dj στην ομάδα «Teardrops».

Ηλίας Κόζας
Ο Ηλίας Κόζας δε χρειάζεται συστάσεις. Βασικός τραγουδιστής των Cabaret Balkan για 3 χρόνια, κοινές εμφανίσεις με τους Άγαμους Θύτες για 2 χρόνια καθώς και με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα έχει ήδη συστηθεί με επιτυχία στο κοινό. Φύσει ανήσυχο πνεύμα, δε θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης, και το όνομα αυτού «Koza Mostra». Έχουν οργώσει την Ελλάδα και την Ευρώπη με τις εκρηκτικές συναυλίες τους, ενώ κέρδισαν παγκόσμια εκτίμηση ως ένα από τα καλύτερα ska συγκροτήματα όταν έγιναν ευρύτερα γνωστοί με το Alcohol is Free στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision όπου κατέκτησαν την 6η θέση.

Νίκος Μοδιώτης
Μουσικός, μάνατζερ καλλιτεχνών και ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Shake hand productions. Στα ΄80s συμμετείχε ως τραγουδιστής σε γκρουπ όπως “Stained Veil”, “Fire Fly” και άλλα. Με την Shake Hand έχει διαχειριστεί συγκροτήματα όπως οι Aroma Caribe, ενώ ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα Ξύλινα Σπαθιά. Παράλληλα έχει διοργανώσει συναυλίες για ονόματα όπως E.M.F, The Godfathers, Wipers, Doctor Alban, Snap, James Taylor Quartet, Doctor Feelgood, Green being Red, New Christ's, Gun Club, Creeps, Fuzz stones, Greg Sage, Christian Death, Clint Boon, Aziz Ibrahim, Gypsy Kings, Morissey, Andy Rourke και άλλα. Από το 1998 ανέλαβε τους ΜΙΚRO (management και booking), και από το 2005 τους Δαιμόνια Νύμφη. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το management των Koza Mostra. Θα τον βρείτε σταθερά το θρυλικό θεσσαλονικιώτικο bar Lucky Luke, του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Κατερίνα Ευσταθιάδου
Αρχισυντάκτρια του φοιτητικού περιοδικού iq magazine από το 1999. Υπεύθυνη οργάνωσης και παραγωγής φωτογραφίσεων μόδας, live events, διαγωνισμών και συναυλιών στα πλαίσια της έκδοσης του περιοδικού. Έχει συμμετάσχει ως κριτής σε όλες τις audition του θεσμού τα τελευταία δύο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα