STR8 FORWARD BANDS | Ο μεγάλος τελικός!

Η Θεσσαλονίκη τα…. «σπάει»
στο μεγαλύτερο φοιτητικό event της πόλης!

Την Κυριακή 22 Ιουνίου μαθαίνουμε ποια είναι η καλύτερη φοιτητική μπάντα για το 2014 και οι Koza Mostra δίνουν το ρυθμό στην Πλατεία Λευκού Πύργου!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε!

Η ομάδα του iq magazine και του mycampus.gr μαζί με το STR8 γύρισαν το τελευταίο

τετράμηνο τις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις προς αναζήτηση των καλύτερων φοιτητικών μπαντών. Οι κριτικές επιτροπές της κάθε πόλης ανέδειξαν τις αγαπημένες τους μπάντες, το κοινό ψήφισε τις μπάντες της δεύτερης ευκαιρίας και οι facebook fans του STR8 ανέδειξαν τη δημοφιλέστερη μπάντα στην σελίδα /STR8Greece. Η τελική 6άδα είναι εδώ και η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να τα… «σπάσει» στο μεγαλύτερο μουσικό event της πόλης. Η τελική μάχη για το έπαθλο του νικητή ξεκινάει! Ποιο είναι το έπαθλο;

Εξώφυλλο και συνέντευξη στο μεγαλύτερο φοιτητικό περιοδικό, το iq magazine, φιλοξενία συνέντευξης στο φοιτητικό portal mycampus.gr, άνοιγμα ενός από τα δυνατότερα μουσικά φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού, του STR8 Forward Muzic Fest και ηχογράφηση single με την πιο hot δισκογραφική, την Panik Records.

Στον Πύργο το Λευκό με Koza Mostra!

Save the date! Κυριακή 22 Ιουνίου στις 8μμ, η Πλατεία Λευκού Πύργου θα γεμίσει ενέργεια, χορό, ένταση και πολλή μουσική σε ένα μοναδικό event με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με πολλές STR8 εκπλήξεις. Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι θα ανέβουν στη σκηνή οι αγαπημένοι Koza Mostra ξεσηκώνοντας το κοινό με την full ενέργειά τους.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014

Στο τέλος της βραδιάς η επιτροπή θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του φοιτητικού μουσικού διαγωνισμού που θα δώσει ραντεβού με τη μουσική στο STR8 Muzic Fest, μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Μηδενιστής, οι Koza Mostra, η Josephine, ο DJ Kas, ο Στέλιος Λεγάκης,ο OGE και ο RiskyKidd την Κυριακή 6 Ιουλίου, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, με παρουσιαστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαίρη Ρετσίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα