Σκέψεις για το επόμενο smartphone μου

Goodbyte

Αυτή τη περίοδο έχω το HTC One mini και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τη συσκευή. Η επεξεργαστική ισχύς θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά κερδίζω σε design. Δύο μέρες τώρα έχω τον Aviate launcher και έχει δώσει άλλο αέρα στη συσκευή μου, είναι ο μοναδικός launcher που έχω κρατήσει παραπάνω από 2 ώρες.

Το One mini με έχει κερδίσει για το μέγεθος του, η οθόνη είναι

4.3 ιντσών είναι ιδανική για μένα. Νιώθω ότι στο μέλλον δεν θα χρειαστώ μεγαλύτερη και τα προϊόντα που είδαμε στην φετινή CES με επιβεβαιώνουν.

Στην οθόνη των 4,3 ιντσών μπορώ να κάνω web broswing, να δω ένα βίντεο και να πληκτρολογήσω εύκολα στο Swifkey. Επιπλέον, ένα κινητό των 4,3 ιντσών μπαίνει εύκολα στη τσέπη και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Αν χρειαστώ μεγαλύτερη οθόνη, για καλύτερη εμπειρία web broswing και για ταινίες, θα χρησιμοποιήσω το Tablet. Έτσι και αλλιώς τα παραπάνω χρειάζονται στον καναπέ ή σε κανένα ταξίδι, αλλού υπάρχει το PC.

Αυτό που θέλω από το επόμενο smartphone μου είναι απλό. Θέλω ένα κινητό με δυνατό επεξεργαστή, καλή κάμερα, nfc, Bluetooth 4.0 και μικρό μέγεθος. Ευτυχώς, στη φετινή CES είδαμε το Xperia Z1 Compact και αυτό είναι το μελλοντικό μου κινητό (ή ένα παρόμοιο).

Η φετινή CES άνοιξε το δρόμο για τα αξεσουάρ που φοριούνται από τον χρήστη. Η Sony, η Intel, η LG και άλλες εταιρείες έδειξαν το μέλλον και πως θα είναι αυτό. Τα smartwatches είναι μόνο η αρχή, τα “βραχιόλια” της LG, των άλλων και ιδίως της Sony έκλεψαν την παράσταση. Προσωπικά πιο εύκολα θα φορούσα/ χρησιμοποιούσα το Core της Sony ή το Lifeband Touch της LG παρά το SmartWatch.

Τα αξεσουάρ αυτά έχουν στόχο να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και να ξεκολλήσουμε από την οθόνη, άρα από το κινητό μας θα χρειαζόμαστε καλή συνδεσιμότητα και μπαταρία. Επίσης, θα το έχουμε συχνά στη τσέπη, οπότε πρέπει να είναι σχετικά μικρό.

Γουστάρω τα μικρά και πρακτικά gadget και σε λίγο καιρό φαντάζομαι τον εαυτό μου με το Xperia Z1 Compact, το Sony Core και Google Glasses.

Μπράβο στη Sony που επέστρεψε και της αξίζει να ξεπεράσει την Samsung, έχω να θελήσω προϊόν της από το Sony Ericsson K750.

Keywords
Τυχαία Θέματα