iPhone 5, Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση [video]

Goodbyte

Δώδεκα περίπου ώρες μετά την ανακοίνωση του νέου iPhone 5 η Apple δημοσίευσε ολόκληρη την παρουσίαση (keynote). Πρόκειται για ένα βίντεο δύο ωρών, αλλά αξίζει να παρακολουθήσετε τις στιγμές των ανακοινώσεων και κάποια demo βίντεο που δεν μπορούσαμε να μεταφέρουμε μέσω των φωτογραφιών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Apple δεν μετέδωσε ζωντανά

την παρουσίαση του Keynote. Όσοι από σας βρεθήκατε χθες στο Goodbyte για να παρακολουθήσετε το Live blogging σίγουρα είχατε την πιο γρήγορη ενημέρωση στα ελληνικά, αφού όλη η ομάδα του site δούλευε ταυτόχρονα για να επιλέξει τις κατάλληλες φράσεις από τα sites του εξωτερικού, να τις μεταφράσει, να κατεβάσει, να τροποποιήσει και να ανεβάσει φωτογραφίες και φυσικά να εγκρίνει και να απαντάει στα σχόλια σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θεωρούμε ότι ήταν πολύ καλό και η ανταπόκριση από εσάς μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Αν πάντως θέλετε να δείτε ολόκληρο το βίντεο της χθεσινής παρουσίασης σε δυστυχώς όχι και τόσο καλή ανάλυση, μπορείτε να διαλέξετε με ποιο κομμάτι θα ξεκινήσετε…

Και ολόκληρο το βίντεο

Το παρόν άρθρο iPhone 5, Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση [video] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα