HTC 8X, 8S, 8V, Νέα στοιχεία για όλη τη σειρά Windows Phone 8

13:55 8/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

H HTC περιμένει υπομονετικά τη σειρά της αυτό το μήνα, αφού έχει οργανώσει τη δική της παρουσίαση για τις 19 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, τότε θα ανακοινωθούν τα HTC 8x, 8S και 8V, ολόκληρη δηλαδή η γκάμα Windows Phone 8 της HTC.

Μπορεί η Nokia να κλέβει μέχρι στιγμής την παράσταση στην αγορά των Windows Phone 8,

όμως υπάρχουν εταιρείες όπως η HTC, που δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Αυτό πρόκειται να συμβεί στις 19 Σεπτεμβρίου (την επόμενη Τετάρτη), όταν και θα ανακοινωθούν όπως φαίνεται τρία HTC κινητά με το νέο λειτουργικό της Microsoft.

Η ονομασία των συσκευών είναι αντίστοιχη της σειράς One για Android και κατά συνέπεια περιμένουμε το HTC 8X (φώτο) να αποτελέσει το flagship της εταιρείας. Πάντως μέχρι στιγμής περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά ξέρουμε για το 8S, το οποίο θα ενσωματώνει επεξεργαστή Dual-Core στα 1.2GHz, οθόνη 4.3 ιντσών, 1GB RAM, κάμερα 8 megapixels και φυσικά NFC, Wi-Fi, Bluetooth κλπ.

Εκείνο που μοιάζει βέβαιο για την HTC, είναι ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τη φήμη του Nokia Lumia 920 και κάτι παραπάνω από απλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ίδωμεν…

Το παρόν άρθρο HTC 8X, 8S, 8V, Νέα στοιχεία για όλη τη σειρά Windows Phone 8 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα