Το Nintendo Wii U θα έρθει 30 Νοεμβρίου στην Ευρώπη

20:50 13/9/2012 - Πηγή: TechFan

H Nintendo έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της για την διάθεση του Wii U στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και οι τιμές συζητήθηκαν σε δύο εκδηλώσεις, ωστόσο, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς θα έχουν επίσης πολλές εφαρμογές για streaming video στην κονσόλα, κάτω από τη σημαία του «Nintendo

TVii.”
Εφαρμογές για τα Hulu Plus, Amazon Video και TiVo θα συμπεριληφθούν ως μέρος ενός εξατομικευμένου οδηγού προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας το χειριστήριο Wii U για την πλοήγηση. Πολλαπλά προφίλ μπορούν να δημιουργηθούν, με το καθένα να έχει μια προσαρμοσμένη λίστα τηλεοπτικών καναλιών και προγραμματισμού.

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις με διαφορετικά χρώματα, μεγέθη μνήμης και αξεσουάρ που συμπεριλαμβάνονται.Το απλό άσπρο με 8GB, και το μαύρο premium 32GBμε αξεσουάρ όπως βάση για το GamePad και την κονσόλα, βάση φόρτισης για το Gamepad, το Nintendo Land, sensor bar και το πρόγραμμα Nintendo Network Premium που δίνει έκπτωση 10 τοις εκατό από την τιμή των downloads. Το βασικό πακέτο θα κοστίζει 300 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ το Deluxe θα είναι στα $ 350. Στην Ευρώπη, δεν έχουν έχουν βγεί οι τιμές ακόμα, με τη Nintendo να λέει ότι θα καθορίζεται από τους μεμονωμένους εμπόρους λιανικής πώλησης.

Το Wii U θα φθάσει τις ΗΠΑ στις 18, Νοεμβρίου, 20 ημέρες πριν από την Ιαπωνία και 12 πριν από την διάθεση του στην Ευρώπη στις 30 Νοεμβρίου.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα