To διάσημο Pulse τώρα σε web εφαρμογή! [επιτέλους...]

18:16 9/8/2012 - Πηγή: GoodByte

Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στις mobile πλατφόρμες. To Pulse είναι ένας RSS reader με πολλές δυνατότητες, εξαιρετικό design και φιλικό περιβάλλον. Σήμερα έγινε διαθέσιμη η web εφαρμογή και πλέον μπορείτε να διαβάζετε τα ίδια RSS λίστες και

στον υπολογιστή σας.

Ένας RSS reader σαν τον Pulse έλειπε από τα desktop συστήματα, καθώς οι περισσότερες σχετικές εφαρμογές είναι ερασιτεχνικού επιπέδου. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες αξιόλογες λύσεις, όμως καμία δεν ενσωματώνει τόσα πολλά και καλά χαρακτηριστικά.

Το Pulse για web θυμίζει αρκετά την mobile εφαρμογή, αλλά έχει ανασχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο στη χρήση με το mouse. Κάνοντας Sign In με τον λογαριασμό σας, θα βρείτε τα αγαπημένα σας RSS feeds να σας περιμένουν, ενώ η προσθήκη νέων είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Υπάρχουν τρεις επιλογές σχετικά με το πως θα εμφανίζονται οι τελευταίες ειδήσεις, ενώ ανά κατηγορία μπορείτε να βρείτε μαζεμένα όλα τα τελευταία νέα από διαφορετικές πηγές. Υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα στην απόδοση τα οποία ελπίζουμε να διορθωθούν σύντομα, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι η δημιουργός εταιρεία του Pulse προτείνει τον Internet Explorer 10 ως τον καλύτερο browser σε απόδοση για την εφαρμογή της.

Δοκιμάστε το εδώ.

http://youtu.be/5YPJ1CoiMBA

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα