Sony Tablet S, Νέο Android tablet που θυμίζει Surface!

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το Microsoft Surface και αρκετές εταιρείες έχουν την τάση να το αντιγράψουν. Πρώτη και καλύτερη η Sony, η οποία σήμερα, 2 ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της IFA 2012, παρουσίασε μια σειρά από νέα προϊόντα. Το Sony Tablet

S ήταν ένα από αυτά.

Το ενδιαφέρον με το νέο Tablet S δεν είναι τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (NVIDIA Tegra 3 CPU), όσο το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο (!) και κουβαλάει μαζί του ένα ιδιαίτερο πληκτρολόγιο/θήκη. Η Sony όχι απλά επέλεξε να συνδέσει την εικόνα του tablet της με το πληκτρολόγιο που θυμίζει το Microsoft Surface, αλλά στην παρουσίαση επέδειξε μια νέα εφαρμογή με περιβάλλον Metro!

Αν κάποιος δει την παρακάτω φωτογραφία και δεν ξέρει τα “σημάδια” του Android, μάλλον θα μπερδέψει το tablet της Sony με εκείνο της Microsoft, γεγονός που δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τυχαίο.

Κατά τα άλλα, το Tablet S θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με 16, 32 και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη συσκευή που επαναλανσάρει τον δέκτη υπερύθρων (IR) για να μπορείτε να χειρίζεστε την “χαζή” σας τηλεόραση!

Τιμές για Αμερική μάθαμε… 399 το μικρό και 599 το μεγάλο. Προσθέστε 99 δολάρια για το ωραίο πληκτρολόγιο. Πως σας φαίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα