HTC Desire X, Ο νέος βασιλιάς της μεσαίας κατηγορίας

Στο χώρο της κινητής, τα Smartphones τραβούν απευθείας τα βλέμματα, όπως ακριβώς γίνεται και με ένα ακριβό αυτοκίνητο στο δρόμο. Ωστόσο, ο κύριο όγκος κινητών είναι αυτά της μεσαίας κατηγορίας, το οποία πουλάνε σε πολύ μεγάλους αριθμούς. Τη κατάκτηση αυτής της κορυφής έχει στόχο το HTC Desire X.

Πολλοί θα το έχετε ξαναδεί με το alias HTC Proto, αλλά στην ουσία είναι το ίδιο κινητό και θα ανακοινωθεί από την HTC

στην έκθεση IFA 2012 που ξεκινά σε λίγες μόνο μέρες. Όπως είναι σύνηθες, τίποτα δεν μένει κρυφό μέχρι την παρουσίαση. Έτσι, με μεγάλη μας χαρά, φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά έκανα την εμφάνισή του στο διαδίκτυο.

Πρόκειται λοιπόν για ένα κινητό της μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 4 ιντσών τεχνολογίας Super LCD, διπύρηνο επεξεργαστή(ελπίζουμε να είναι κάποια έκδοση του Snapdragon S4, είναι όμως κομματάκι δύσκολο..), 768MB μνήμης RAM και ψηφιακή κάμερα στα 5megapixels με flash. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 4GB, ενώ σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα αδερφάκια του, δέχεται κάρτες microSD. Με μία καλή τιμή γύρω στα 250 ευρώ, το κινητό θα είναι η νούμερο ένα επιλογή!

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σε λίγες μέρες η έκθεση ξεκινά και θα έχουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες τόσο για το HTC Desire X, όσο και για όλες τις υπόλοιπες εταιρείες!

Keywords
Τυχαία Θέματα