Το Samsung Galaxy S3 σε καφέ, μαύρο, κόκκινο και γκρι

Το Galaxy S3 το γνωρίζουμε όλοι. Τα χρώματα που είναι διαθέσιμα για τη ναυαρχίδα της Κορεάτικης εταιρίας ήταν δύο. Άσπρο και μπλε.

Τα δύο αυτά χρώματα μπορούμε να πούμε από προσωπική πείρα ότι ταιριάζουν πολύ στη συγκεκριμένη συσκευή. Ενώ το Touchwiz (το User Interface της Samsung) έχει αποχρώσεις του μπλε. Κάτι που κάνει το όλο οπτικό σκηνικό

να δένει πολύ όμορφα.
Αν παρόλα αυτά τα δύο αυτά χρώματα δεν σας λένε κάτι και είστε άνθρωπος που πρώτα κοιτάει την εξωτερική εμφάνιση ενός κινητού και μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τότε πιθανόν να βρείτε μία από τις νέες διαθέσιμες αποχρώσεις του Galaxy S3, ενδιαφέρουσα.
Η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η νέα ναυαρχίδα της θα κυκλοφορήσει σε άλλες τέσσερις αποχρώσεις! Έτσι, ακόμα και ο πιο απαιτητικός χρήστης μπορεί να βρει το χρώμα που του ταιριάζει. Τα νέα χρώματα είναι το καφέ του κεχριμπαριου (amber brown), το κόκκινο του λυχνίτη (garnet red), το μαύρο του ζαφειριού (sapphire black) και το γκρι του τιτανίου (titanium grey). Από,τι μπορείτε να παρατηρήσετε και εσείς από τις φωτογραφίες, τα χρώματα ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα (αν εξαιρέσουμε το μαύρο) και αναδεικνύουν τη συσκευή.
Η Samsung παρόλα αυτά μας ενημερώνει ότι η διαθεσιμότητα των χρωμάτων εξαρτάται από τους παρόχους της κάθε χώρας και το δίκτυο που θα τα εντάξει στα προϊόντα του, οπότε ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια θα έρθουν στην Ελλάδα και πότε.
Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

Το Samsung Galaxy S3 σε καφέ, μαύρο, κόκκινο και γκρι

Keywords
Τυχαία Θέματα