Nvidia Poject Shield, Gaming κονσόλα χειρός με Android και Tegra 4!

11:12 7/1/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Οι εποχές οι παιχνιδοκονσόλες χειρός σαν το Game-Boy της Nintendo και το Game Gear της Sega μεσουρανούσαν έχουν περάσει. Πλέον, τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν αυτό το ρόλο, έχοντας την ικανότητα να τρέξουν παιχνίδια με ικανοποιητική ποιότητα, έως ότου φτάσουμε σπίτι και ανοίξουμε

το PC μας.

Βέβαια, η Sony με το PS Vita έχει αντίθετη άποψη, την οποία συμμερίζεται και η Nvidia, αφού σήμερα παρουσίασε το Projece Shield, μία κονσόλα χειρός αποκλειστικά για games! Τo Project Shield έχει λίγο ιδιόμορφο design, αφού στην ουσία αποτελείται από ένα χειριστήριο, το οποίο μοιάζει πολύ με αυτό του Xbox, πάνω στο οποίο βρίσκεται μία αναδιπλούμενη multitouch οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης 720p!

Στα ενδότερα βρίσκεται ο καινούριος επεξεργαστής της εταιρείας, ο Nvidia Tegra 4, ο οποίος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τα παιχνίδια, αφού είναι πανίσχυρος, και μία μπαταρία 35Wh, η οποία αντέχει 10 ώρες gaming ή μία μέρα προβολής βίντεο! Το χειριστήριο έχει τα κλασικά πλήκτρα που θα βρείτε σε κάθε κονσόλα συν 2 αναλογικά χειριστήρια.

Η συσκευή θα τρεχει Android, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει διαθέσιμη μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών, θα μπορεί επιπλέον να βρεί games μέσω της Nvidia, ενώ το καλύτερο από όλα είναι πως θα μπορεί μέσω Wi-Fi να κάνει stream και να τρέξει παιχνίδια που έχετε στον υπολογιστή σας, ο οποίος πρέπει να έχει τουλάχιστον την GeForce GTX 650.

Δεν υπάρχει ακριβής ανακοίνωση για την κυκλοφορία του, ωστόσο η εταιρεία αναφέρει πως θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων σε Αμερική και Καναδά το 3ο τρίμηνο του έτους! Πως σας φαίνεται;

Πως σας φαίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα