Τεράστιος Διαγωνισμός! Κερδίστε HTC 8X, LG Nexus 4 και πολλά δώρα!

21:01 3/1/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Το Goodbyte.gr θέλει να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξη που του δίνετε εδώ και αρκετό καιρό πλέον και διοργανώνει έναν πολύ μεγάλο διαγωνισμό με απίστευτα δώρα! Μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος, γιατί οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες!

Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, γιατί με το νέο έτος μπορούμε και διοργανώνουμε ένα πολύ μεγάλο διαγωνισμό για τους αναγνώστες μας. Λαμβάνοντας μέρος, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε ένα ολοκαίνουργιο HTC Windows Phone

8X (προσφορά της HTC), ένα Google/LG Nexus 4 (προσφορά του Goodbyte.gr) και πολλά ακόμα απίστευτα δώρα και gadgets μεγάλης αξίας!

Για να αποφύγουμε τις πολλαπλές συμμετοχές και να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι από τον διαγωνισμό, η διαδικασία συμμετοχής ξεκινάει στέλνοντας μας ένα email με τα παρακάτω στοιχεία:

ΠΡΟΣ: [email protected]

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ:

ΟΝΟΜΑ (πχ Γιάννης)
ΕΠΩΝΥΜΟ (Παπαδόπουλος)
ΠΟΛΗ (Αθήνα)
FACEBOOK name (Giannis Papadopoulos)

Αφού στείλετε το email στην παραπάνω διεύθυνση, θα πρέπει να κάνετε Friend Request εδώ για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τον διαγωνισμό.

Προαιρετικά, μπορείτε να κάνετε και στη σελίδα του Goodbyte στο Facebook (αν δεν έχετε ήδη κάνει!) για καθημερινές πληροφορίες.

Μόλις λάβουμε το email σας, θα σας απαντήσουμε στον πραγματικό λογαριασμό σας το συντομότερο δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιήστε κανονικό email για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Καλή χρονιά σε όλους και καλή τύχη!!!

Όροι διαγωνισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα