DeskNotifier, Όλα τα notification του Android κινητού σας στην οθόνη του PC

13:21 1/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Ο υπολογιστής αποτελεί πλέον καθημερινό εργαλείο στην δουλειά μας, με αποτέλεσμα πολλες ώρες της ημέρα να τις περνάμε μπροστά του. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να σηκωθεί κανείς στην μέση της δουλειάς, για να δείς την ειδοποίηση του κινητού.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει το Desk Notifier. Τώρα μόλις για παράδειγμα, μου ήρθε ένα SMS. Το τηλέφωνο βρισκόταν σε διαφορέτικό δωμάτιο, όμως στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης εμφανίστηκε η ειδοποίηση και clickάροντας την απάντησα στο SMS απευθείας

από τον υπολογιστή. Αυτό ακριβώς κάνει η εφαρμογή. Οτιδήποτε εμφανιστεί στην Status Bar του Android κινητού σας, το αναπαριστά σε ενα μικρό διάφανο εικονίδιο στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνη σας.

Εάν λοιπόν περνάτε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή σας και μακριά από το κινητό σας, πρέπει οπωςσδήποτε μία ματιά. Εγώ μόλις το έβαλα και μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά καλό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι επίπτωση θα έχει στην κατανάλωση της μπαταρίας, καθώς είναι ένα service μόνιμα ανοιχτό. Για να το χρησιμποποιήσετε πρέπει να κατεβάσετε 2 εφαρμογές, μία για το κινητό και μία για τον υπολογιστή, από εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση

Keywords
Τυχαία Θέματα