Without Windows, Η μάχη με το Linux συνεχίζεται…

00:21 1/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Open Source Linux Mint 13. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και τα προβλήματα αρκετά. Παρ’ όλα αυτά έχω καταφέρω να ξεπεράσω τα βασικά προβλήματα και συνεχίζω…

Αυτό που αρχικά είχα στο μυαλό μου, ήταν να σας παρουσιάζω μέρα με τη μέρα την πορεία μου στη χρήση του Linux μέσω ολιγόλεπτων βίντεο. Δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί, καθώς απαιτεί χρόνο και εργαλεία τα οποία δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν

είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, στο Linux. Κατά συνέπεια, μετά την ολοκλήρωση της εβδομάδας θα επανέλθω με βιντεάκια σε στυλ γρήγορου tutorial.

Μέχρι σήμερα πάντως έχω καταφέρει να οργανώσω την ζωή μου στο νέο μου λειτουργικό και μπορώ να πω ότι θα το είχα βολευτεί αν δεν συνέβαινε 2-3 πραγματάκια που μπορούν να καταστρέψουν τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Επόμενο βήμα μου, η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης σε μερικά από αυτά, με κυριότερο την μειωμένη αυτονομία της μπαταρίας. Τα λέμε σε περίπου δύο μέρες, όταν και ολοκληρώνεται η εβδομάδα μετάβασης από τα Windows στο Linux μέσω του Mint 13 Cinnamon.

C Ya!

Keywords
Τυχαία Θέματα