ASK & GIVE, Αλληλεγγύη μέσω iPhone! [Greek App]

Goodbyte

Μια παγκόσμια επανάσταση αλληλεγγύης ξεκινάει από μία ελληνική εφαρμογή για iPhone και δίνει τη δική της απάντηση στην παγκοσμιοποίηση, τα μνημόνια και τις κάθε είδους κρίσεις, τεχνητές ή μη!

Μια ομάδα ανθρώπων ενώθηκε και δημιούργησε μια εφαρμογή για σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες που δεν θέλουν να εξαρτώνται από κανέναν κρατικό μηχανισμό και εξακολουθούν να ελπίζουν στην καλοσύνη του ανθρώπινου είδους.

Όλοι μας έχουμε κάτι που μας περισσεύει και ίσως το έχει ανάγκη κάποιος άλλος. Το Ask & Give

σου δίνει τη δυνατότητα να ρωτήσεις ποιος το χρειάζεται αλλά και να ζητήσεις αυτό που θα ήθελες από γνωστούς ή άγνωστους ανθρώπους γύρω σου. Πρόσφερε ένα αντικείμενο, ένα ρούχο παλιό ή καινούριο, άμεσα και γρήγορα από το iPhone σου ή ζήτα κάτι που μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σου ή του διπλανού σου. Διέδωσε, οργάνωσε και βρες παρέα για μία δράση που αφορά το όφελος μιας ομάδας, μιας κοινότητας αλλά και ενός μόνο ανθρώπου.

Η μοναδικότητα του Ask&Give είναι πως ο κάθε χρήστης που ανεβάζει ένα post μπορεί να επιλέξει την απόσταση των παραληπτών του από τον ίδιο (από 200μ. έως 300χλμ.) δημιουργώντας έτσι μια ‘ψηφιακή γειτονιά’ για το κάθε θέμα. Με αυτόν τον τρόπο δομούνται και ενδυναμώνονται διαπροσωπικές σχέσεις σε τοπικό επίπεδο μεταξύ των μελών, αφού η επικοινωνία είναι εύκολο να συνεχιστεί και εκτός της εφαρμογής. Επίσης, ο αποστολέας μπορεί να επιλέξει το φύλλο και την ηλικία των παραληπτών και έτσι το κάθε post είναι ‘στοχευμένο’ για τον χρήστη που το παραλαμβάνει.

Η δύναμη της νέας τεχνολογίας μας δίνει τη δυνατότητα μέσω του Ask&Give, να ενώσουμε την καλοσύνη μας σε τοπικό επίπεδο και να επιτύχουμε όλοι μαζί την αλλαγή με τη δράση!

Μπορείτε να κατεβάσετε το Ask&Give εδώ.

Δείτε παραπάνω για το Ask&Give εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα