Υγρασία και μαλλιά που φριζάρουν πάνε μαζί! Πώς να σωθείς

07:03 24/9/2014 - Πηγή: iPop

Το πρόβλημα του φθινοπώρου επέστρεψε στη ζωή σου μαζί με την υγρασία που έκανε το πρώτo της come back και για φέτος. Δεν ξέρεις πια τι να κάνεις! Τα μαλλιά που φριζάρουν ξυπνούν κάθε πρωί μαζί με εσένα και την ώρα που τα κοιτάς σκέφτεσαι να πάρεις ένα ξυραφάκι και να ξυρίσεις το κεφάλι σου. Μην το κάνεις! Άνοιξε τα αυτιά σου καλά! “Aκουσέ μας και κάνε αυτά που θα σου πούμε γιατί αν τα κάνεις, τα μαλλιά που φριζάρουν θα ανήκουν στο παρελθόν.

Τι να κάνεις για τα μαλλιά που φριζάρουν;Ξεκινά με το λούσιμο! Κάνε το ανάποδα! Πώς; Βάλε πρώτα τη μαλακτική μαλλιών ξέπλυνε την καλά
και μετά εφάρμοσε το σαμπουάν! Σύμφωνα με μελέτες που έχουν κάνει ειδικοί τις περισσότερες φορές η κρέμα μαλλιών ή η μάσκα δεν ξεπλένεται σωστά και αυτός είναι ένας λόγος που έχεις φριζαρισμένα μαλλιά.Αφού λουστείς στέγνωσε τα μαλλιά σου κατευθείαν. Μην τα τρίβεις επίμονα με την πετσέτα! Πέρνα τα απλά και ξεκίνα το στέγνωμα.Σταμάτα να είσαι βίαιη! Μην ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου με βάναυσο τρόπο. Ξέμπλεξε πρώτα τις άκρες και μετά συνέχισε να κατευθύνεσαι προς τη ρίζα. Έτσι, δε σπας τις τρίχες σου!Τράβα για κούρεμα: Μην ξεχνάς ότι το συχνό κούρεμα θα σε βοηθήσει πολύ! Θα περιορίσει το φριζάρισμα και θα δώσει ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά σου.

The post Υγρασία και μαλλιά που φριζάρουν πάνε μαζί! Πώς να σωθείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα