Γίνε καλύτερος στο Hearthstone με το Shaman Guide

20:30 23/9/2014 - Πηγή: iPop

Συνεχίζουμε τα Guides μας για το πως να γίνεις καλύτερος στο Hearthstone. Τη προηγούμενη φορά βουτήξαμε στα βαθιά, αφού προτιμήσαμε έναν αργό τρόπο παιχνιδιού με τις θεραπευτικές και control-freak τάσεις του Priest μας, του οποίου ο ρόλος ήταν πολύ πιο παθητικός σε σχέση με της mage και του Paladin. Αν όμως θες να ανεβάσεις πραγματικά τον πήχη και να ακονίσεις το μυαλό σου, τότε πρέπει να δοκιμάσεις

τον Shaman, ή αλλιώς Thrall!

O Shaman είναι πραγματικά μοναδικός ήρωας, αφού τόσο η Δύναμη του όσο και ο τρόπος παιχνιδιού του διαφοροποιούνται πολύ σε σχέση με άλλες κλάσεις αφού εμπεριέχει κάποιες δόσεις τύχης μέχρι κάποιο βαθμό. Η Δύναμη του καλεί ένα από τέσσερα τερατάκια-τοτέμ κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς, το καθένα με διαφορετικές ιδιότητες, όμως αν έχεις στο boardσου όλα τα διαθέσιμα τοτέμ, δε μπορείς να ξανακαλέσεις άλλο! Επίσης, πρέπει να ξέρεις πως ο Thrall χρησιμοποιεί σε πολλές κάρτες του, το μηχανισμό “Overload”, δηλαδή «Υπερφόρτωση». Οι κάρτες που αναφέρουν πάνω το συγκεκριμένο γνώρισμα, είναι δυνατές σε άδικο (για τον αντίπαλο) βαθμό, αλλά σου δεσμεύουν κρυστάλλους manaαπό τον επόμενο γύρο! Εν ολίγοις “δανείζεσαι” λίγη από τη δυναμική του επόμενου γύρου, για να τη χρησιμοποιήσεις άμεσα.

Όπως αναφέραμε, ο Shaman έχει κάποιες πραγματικά δυνατές κάρτες για το κόστος του, ειδικά αυτές που χρησιμοποιούν την “Υπερφόρτωση” . Τέτοιες είναι για παράδειγμα το “EarthElemental” με 7/8 stats για 5 mana και 3 “Overload” σαν handicap, καθώς και ο Legendary “Al’ AkirtheWindlord”, ένα παντοδύναμο creature για 8 mana και 2 “Overload”. Δε θα μπορούσαμε πάντως να παραλείψουμε την basic κάρτα του Thrall, το “Hex”, το οποίο λειτουργώντας σαν το πρόβατο της Mage, μετατρέπει το αντίπαλο minion σε… βάτραχο 0/1!

O Shaman είναι πραγματικά μια κλάση πολυεργαλείο, με απαντήσεις στα πάντα και ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού μέσα σε ένα γύρο. Χρειάζεται αρκετή εμπειρία και ψάξιμο για να μπορέσεις να δαμάσεις τα στοιχεία της φύσης, αλλά αν νιώθεις έτοιμος για τη πρόκληση, τότε παρακολούθησε το Free to Play deck του Policymaker από κάτω:

The post Γίνε καλύτερος στο Hearthstone με το Shaman Guide appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα