Ξεκίνας δίαιτα; Ξέρεις τι πρέπει να έχεις πάντα στο σπίτι σου;

08:03 20/10/2014 - Πηγή: iPop

Μια δύσκολη περίοδος ξεκινά στη ζωή σου! Μετά από πολύ καιρό σκέψης αποφάσισες από αύριο το πρωί να κάνεις δίαιτα, να κόψεις τα περιττά τσιμπολογήματα και να ξεκινήσεις να προσέχεις τη διατροφή σου. Πριν πας, λοιπόν, σουπερμάρκετ θα σε βοηθήσουμε να κάνεις τη λίστα με όσα χρειάζεσαι και με όσα πρέπει να έχεις πάντα στο σπίτι σου αφού πήρες απόφαση να ξεκινήσεις να ανεβαίνεις την ανηφόρα της σωστής και υγιεινής διατροφής.

Τι πρέπει να έχεις πάντα στο σπίτι σου αφού ξεκινάς δίαιτα;Φρούτα: Τα φρούτα εκτός από μέρος της δίαιτάς σου θα είναι και ένας τρόπος να ξεγελάς τον εαυτό σου όταν πεινάς
πολύ ή όταν θες να φας ένα γλυκό.Λαχανικά: Ο σύμμαχός σου δεν μπορεί να λείπει από το ψυγείο σου. Γι’ αυτό γέμισέ το με όσα λαχανικά εσύ αγαπάς και προτιμάς να καταναλώνεις. Μην ξεχάσεις να πάρεις καρότα και αγγούρια τα οποία μπορείς να τα παίρνεις μαζί σου ακόμα και στη δουλειά για να τα τρως τις ώρες που νιώθεις ότι πεινάς πολύ.Εμφιαλωμένο νερό: Αν δε σου αρέσει η γεύση του νερού της βρύσης πρέπει να πάρεις πολλά μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό για να τα έχεις όποτε χρειάζεσαι να πιεις.Υποκατάστατα ζάχαρης: Καλό θα ήταν να περιορίσεις τη ζάχαρή σου και αν δεν μπορείς να πίνεις τον καφέ σου σκέτο να βάζεις κάποιο υποκατάστατο.

The post Ξεκίνας δίαιτα; Ξέρεις τι πρέπει να έχεις πάντα στο σπίτι σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα