Μετά από 6 μήνες σχέσης… πέθανε… με χώρισε εννοώ!

19:32 19/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά πόσες φορές έχεις πει έναν πρώην σου συγχωρεμένο; Πολλές εεε; Ξέρεις φυσικά ότι συγχωρεμένους λέμε όσους έχουν φύγει από τη ζωή και βρίσκονται στον ουρανό. Ο πρώην σου, όμως, σίγουρα δεν βρίσκεται στον ουρανό! Περπατάει ακόμα όχι δίπλα σου αλλά στους ίδιους δρόμους με εσένα ακόμα και αν εσύ θα ευχόσουν να καίγεται στα καζάνια της κόλασης. Ναι, τόσο πολύ αγάπη έχεις μέσα σου για αυτόν τον άνθρωπο.

Μοιράστηκες τα συναισθήματα, τις σκέψεις, το κρεβάτι σου ακόμα και το γλυκό που ήθελες να φας μόνη

και αυτός δεν εκτίμησε τίποτα. Έκανε το ένα φάουλ μετά το άλλο και τελικά έφαγε κόκκινη κάρτα. Την έκανε από τη ζωή σου με ελαφρά αφού πρώτα σε στόλισε με κέρατα σαν αυτά που έχουν οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη.

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, μπορεί άξια να φέρει τον τίτλο του συγχωρεμένου και έτσι μπορεί πλέον να θεωρηθεί νεκρός για εσένα. Μια σχέση, ειδικά όταν δεν μας έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και όταν δεν έληξε με όμορφο τρόπο ισούται με το θάνατο.

Διώχνεις για πάντα τον άνθρωπο Χ από τη ζωή σου και γράφεις στα πρακτικά ημέρα θανάτου, δηλαδή την ημερομηνία του χωρισμού σας. Δε θα τον ξαναδείς ποτέ μπροστά σου ή ακόμα και να τον βλέπεις για εσένα θα είναι απλά αόρατος. Δεν θα ξαναζήσεις στο πλευρό του ποτέ, τίποτα και αν πέσουν στα χέρια σου φωτογραφίες από την παλιά σας κοινή ζωή απλά θα λες: Α, ναι κάποτε είχα γνωρίσει τον τάδε. Τώρα, όμως, δεν ξέρω ούτε καν που ζει και γενικότερα αν ζει.

Δεν ήθελα να είμαι μακάβρια αλλά είχα την ανάγκη να σου αναλύσω την φράση συγχωρεμένος που σίγουρα και εσύ έχεις πει με τις φίλες σου όταν μιλάτε για τον Γιωργάκη της μίας, τον Μακούλη της άλλης και τον Τακούλη τον κάποτε δικό σου.

The post Μετά από 6 μήνες σχέσης… πέθανε… με χώρισε εννοώ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα