Ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

17:01 28/9/2016 - Πηγή: iPop

Ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ από αύριο, Πέμπτη, καθώς καταβλήθηκαν σε λογαριασμό τα 2,8 εκατ. ευρώ με στόχο να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Το υπουργείο Μεταφορών μετέφερε σε λογαριασμό του Οργανισμού ποσό 2,875 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στα δεδουλευμένα ενός μήνα με αποτέλεσμα να αναμένεται αναστολή της επίσχεσης εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ.

«Το

θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό, αναζητούμε τον αρμόδιο υπάλληλο στην τράπεζα στην Αθήνα για να διεκπεραιώσει τη μεταφορά των χρημάτων», σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης εξηγώντας ότι θα προσπαθήσει να πληρωθούν ακόμα και σήμερα οι εργαζόμενοι.

Μιλώντας στη Voria.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης, αύριο στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου το οποίο, εκτός απροόπτου, θα αποφασίσει την αναστολή των κινητοποιήσεων.

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης πρέπει να γνωρίζει ότι θα πρόκειται για αναστολή, εάν βεβαίως το αποφασίσει το ΔΣ, και όχι για τερματισμό των κινητοποιήσεων. Γιατί ο μήνας τελειώνει και σε λίγο θα είμαστε πάλι απλήρωτοι δύο μήνες. Αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι ο κ. Σπίρτζης έλεγε ψέματα και απλώς έβαλε τα χρήματα σε λογαριασμό του ΟΑΣΘ, όπως του είχε υποδειχθεί από την πρώτη στιγμή. Και η ερώτηση είναι απλή: Γιατί δεν έκανε από την αρχή αυτό που έκανε σήμερα;

The post Ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα