Βρέθηκαν 2 ύποπτα αντικείμενα στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Σουηδίας

15:25 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Δύο ύποπτα αντικείμενα εντοπίστηκαν στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Σουηδίας μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Ολόκληρη η πτέρυγα του αερολιμένα εκκενώθηκε ενώ στο σημείο έσπευσαν ειδικοί πυροτεχνουργοί.

Το αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται έξω από το Γκέτεμποργκ, έλαβε ένα τηλεφώνημ για απειλή για βόμβα το πρωί της Πέμπτης και άνδρες της αστυνομίας κατέκλυσαν το αεροδρόμιο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Peter Andersson.

Δύο «ύποπτες» πλαστικές σακούλες βρέθηκαν αργότερα στην κεντρική αίθουσα του ερολιμένα. Η αίθουσα στη συνέχεια αποκλείστηκε,

είπε ο Andersson και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε θέση να μιλάμε για μια πιθανή απειλή για βόμβα. Η αστυνομία έχει ζητήσει τη βοήθειά μας και είμαστε εδώ γι αυτό το λόγο», είπε η Matilda Gustafsson, επικεφαλής του προσωπικού των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στην ευρύτερη περιοχή του Γκέτεμποργκ, όπως αναφέρεται από την Aftonbladet.

Η Swedavia, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Landvetter, επιβεβαίωσε επίσης ότι υπάρχει απειλή εναντίον του αεροδρομίου.

«Έχουμε βρει ένα ύποπτο αντικείμενο στο αεροδρόμιο Landvetter και λάβαμε άμεση απειλή για το αεροδρόμιο μας … τώρα μια αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και όλες οι άλλες πληροφορίες δίδονται μέσω της αστυνομίας», δήλωσε η Charlotte Periasamy, υπεύθυνη Τύπου της Swedavia.

Σύμφωνα με το RT, το οποίο επικαλείται το Forex Live, φαίνεται ότι η αναφερόμενη έκρηξη ήταν μια ελεγχόμενη έκρηξη που πραγματοποίησαν οι αρχές στις δύο ύποπτες τσάντες.

The post Βρέθηκαν 2 ύποπτα αντικείμενα στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Σουηδίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα