Βήμα πίσω δεν κάνει η ΠΝΟ: Νέα 48ωρη απεργία

14:46 8/12/2016 - Πηγή: iPop

Ολοκληρώθηκε ακόμη μια κρίσιμη συνεδρίαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Οι εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις, πλέον, πρόκειται να ξεπεράσουν τη μία εβδομάδα.

Στη χθεσινή της συνεδρίαση, μάλιστα, η ΠΝΟ διέψευσε πληροφορίες ότι «δήθεν έγινε συνάντηση εκπροσώπων της με τον υπουργό Ναυτιλίας και

ότι συμφωνήθηκε από κοινού η δρομολόγηση πλοίου για την μεταφορά αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη».

Ανακοίνωση της ΠΝΟ:

Η διοίκηση της ΠΝΟ διαψεύδει ως παντελώς ανυπόστατες και ψευδείς αυτές τις πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και επισημαίνει για πολλοστή φορά ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη στη λειτουργία του απεργοσπαστικού μηχανισμού για το «πλοίο ασφαλείας» (άρθρο 25 του Ν. 4256/2014).

Παρόλα αυτά, ήδη από τα ξημερώματα κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Festos Palace» των Μινωικών Γραμμών, το οποίο όμως, μετέφερε μόνο νταλίκες με αγροτικά προϊόντα και χωρίς οι απεργοί της ΠΝΟ να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Παράλληλα, λόγω της νέας απεργίας που ανακοίνωσε η ΠΝΟ, το νοσοκομείο της Κέρκυρας κινδυνεύει να μείνει χωρίς φάρμακα, σύμφωνα με τον διοικητή του.

Photo: Nikos Libertas / SOOCΔιαβάστε επίσης:

48ωρη απεργία ανακοίνωσε η ΠΝΟ

The post Βήμα πίσω δεν κάνει η ΠΝΟ: Νέα 48ωρη απεργία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα