Βελτιώνεται ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

08:41 31/5/2017 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νοτιά πελάγη μέχρι 6 μποφόρ.

Αναλυτικότερα:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί

από 16 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα από νότιές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερή.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απλό 14 έως 27 βαθμούς. Στην ‘Ηπειρο θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα νοτιά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απλό 15 έως 25 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα νοτιά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

The post Βελτιώνεται ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα