Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (31/5/2017)

07:36 31/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα έχεις έντονες τάσεις εσωστρέφειας, ενώ φαίνεται να είσαι απογοητευμένος από πολλά πράγματα. Το πρόβλημα όμως είναι στην φαντασία σου, αφού άδικα πιστεύεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα. Φρόντισε λοιπόν να συνέλθεις και να ηρεμήσεις, ώστε να βλέπεις πιο σωστά και αντικειμενικά κάποιες καταστάσεις.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Λέων μέχρι το απόγευμα και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να προχωρήσεις στην δρομολόγηση νέων σχεδίων, απαλλαγμένος από ανασφάλειες και δισταγμούς.

Φρόντισε να παραμένεις θετικός σε κάθε προβληματική κατάσταση που μπορεί να προκύψει και όλα θα γίνουν.

Δίδυμοι

Η ανατρεπτική σου διάθεση σήμερα θα σε οδηγήσει σε απαραίτητες αλλαγές για τη βελτίωση των συνθηκών στη ζωή σου. Βλέπεις ότι τα πράγματα γίνονται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες. Μη βιάζεσαι λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος

Με την Σελήνη να σε ευνοεί από τον Λέων μέχρι το απόγευμα, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και η στάση σου απέναντι σε γεγονότα και καταστάσεις είναι ιδιαίτερα θετική. Αυτό σε βοηθάει, ώστε ό, τι βάλεις στο μυαλό σου, να το πετύχεις με ευκολία.

Λέων

Οι συνθήκες σήμερα είναι ιδανικές για ενδοσκόπηση, ενώ θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ανανέωσε την εμφάνισή σου και φρόντισε την υγεία σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη, ώστε να ηρεμήσεις και κυρίως να αναζωογονηθείς.

Παρθένος

Ορισμένες προβληματικές καταστάσεις θα σε δυσκολέψουν σήμερα, αλλά με ψυχραιμία θα τα καταφέρεις. Επίσης, η Σελήνη που θα κινείται στο ζώδιο σου από το απόγευμα και μετά θα σταθεί αρωγός σου σε αυτή την προσπάθεια.

Ζυγός

Σήμερα ο συναισθηματισμός σου θα είναι τόσο έντονος, που ίσως παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις. Αν αφήσεις τον εαυτό σου ανεξέλεγκτο, οι δισταγμοί και οι αμφιβολίες θα σε κυριεύσουν και θα χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να αποφύγεις λάθη.

Σκορπιός

Το διάστημα που πέρασε πιέστηκες πολύ για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις και τώρα δεν έχεις αντοχές και καθαρό μυαλό να συνεχίσεις. Κάνε τα αδύνατα δυνατά για να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Φρόντισε στο εξής να μην ξαναπεράσεις τα όρια αντοχής σου και να μη διστάζεις να ζητάς τη βοήθεια οικείων προσώπων.

Τοξότης

Αυτή η Παρασκευή με την Σελήνη από τον Λέων μέχρι το απόγευμα να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές, τόλμησε να πάρεις ρίσκα και να ανατρέψεις τα δεδομένα υπέρ σου. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις πολύ τον εαυτό σου, αλλά στο τέλος θα ωφεληθείς από αυτό στο έπακρο.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά πιεστική, καθώς ζητήματα, κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα, θα σε προβληματίσουν πολύ. Ειδικότερα διαφωνίες και εντάσεις, θα σε δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος, για να μην περιπλέξεις τα πράγματα και βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το να κρύβεσαι ή να λες ψέματα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

Υδροχόος

Έχεις χαράξει σωστή πορεία και αν συνεχίσεις έτσι θα φτάσεις αναμφίβολα στην επιτυχία. Όμως, ο ανταγωνισμός στην εποχή μας είναι μεγάλος και πολλά άτομα που προσποιούνται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, στην πραγματικότητα προσπαθούν να σου στήσουν παγίδες. Μην αφήνεις λοιπόν χώρο σε κανέναν να παρεμβαίνει στα σχέδιά σου και να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Μείνε πιστός στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Λέων μέχρι το απόγευμα και να σε επηρεάζει θετικά, αποκτάς μεγάλη αυτοπεποίθηση και βάζεις έτσι τα πράγματα στη ζωή σου σε μια τάξη. Φρόντισε να μην χάνεις την ψυχραιμία σου, όσο κι αν δυσκολευτείς κάποιες στιγμές, και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως τα σχεδίαζες.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (31/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα