Το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη | Photos

08:02 31/5/2017 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα πει σήμερα η οικογένεια, οι φίλοι του, αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Η σορός του πρώην Πρωθυπουργού τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 13:30.

Στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η εξόδιος ακολουθία. Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης θα εκφωνήσουν επικήδειους, ενώ η μεταφορά της σορού του πρώην Πρωθυπουργού

στα Χανιά θα γίνει με C130 το βράδυ της Τετάρτης.

Σημειώνεται πως η κηδεία του Κων. Μητσοτάκη θα γίνει με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού, όμως, όχι δημοσία δαπάνη, καθώς το ΥΠΕΣ έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη.

Από νωρίς το πρωί,ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Μητρόπολη, ενώ νέοι, μέλη συλλόγων Κρητών από όλη την Αττική είναι εκεί ντυμένοι με παραδοσιακές στολές για να τιμήσουν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Λίγο πριν από τις 7 το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελo έφθασαν στη Μητρόπολη. Μαζί της ήταν και η αδερφή της, Αικατερίνη Μητσοτάκη, ενώ λίγο αργότερα έφθασαν τα παιδιά της Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά από επιμνημόσυνη δέηση, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ταφεί στο κοιμητήριο Αργουλιδέ δίπλα στην Μαρίκα Μητσοτάκη.

Photo: Eurokinissi, INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα