Βάλε στο mute τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις στο Twitter

18:24 11/7/2017 - Πηγή: iPop

Σου έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις στο Twitter από άγνωστους χρήστες τους οποίους δεν ακολουθείς; Πλέον υπάρχει λύση για να μην σου έρχονται και να επιλέγεις εσύ τα notifications που σου «σκάνε» στην οθόνη σου!

Πρόσφατα, το Twitter ενημερώθηκε και σου επιτρέπει να βάζεις στο mute τους λογαριασμούς που έχουν προεπιλεγμένη φωτογραφία προφίλ, εκείνους που δεν έχουν επιβεβαιωμένη

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / αριθμό τηλεφώνου και λογαριασμούς που δεν ακολουθείς.

Now you have even more control over your notifications. Mute accounts that don't follow you, new accounts, and more. https://t.co/UapP6DtTtY pic.twitter.com/RcBQGx219k

Twitter Safety (@TwitterSafety) July 10, 2017

Για να ορίσεις τα φίλτρα στην έκδοση του Twitter για υπολογιστή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στις Ειδοποιήσεις, να κάνεις κλικ στις Ρυθμίσεις και να επιλέξεις τα πλαίσια των προτιμώμενων φίλτρων.

Στο iOS και στο Android, αυτά τα προηγμένα φίλτρα μπορούν να εντοπιστούν στο Timeline των ειδοποιήσεων κάτω από το εικονίδιο με το γρανάζι.

Εξακολουθεί να μην υπάρχει τρόπος μαζικής αφαίρεσης όλων των ανθρώπων που δεν σε ακολουθούν. Το Twitter λέει ότι αυτό γίνεται για ν’ αποφευχθεί η ενδεχόμενη κατάχρηση των μαζικών αφαιρέσεων ανθρώπων με αποτέλεσμα ένας λογαριασμός να συσσωρεύσει μεγάλο αριθμό followers και χαμηλό αριθμό ατόμων που ακολουθεί ο ίδιος.

The post Βάλε στο mute τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις στο Twitter appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα