Νέα προθεσμία δόθηκε στους συλληφθέντες για την δολοφονία του τουρίστα

16:28 11/7/2017 - Πηγή: iPop

Νέα προθεσμία για αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη πήραν οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάτου του 22χρονου Bakari Henderson, προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Ο ένας Έλληνας και οι επτά Σέρβοι κατηγορούνται για τον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Bakari Henderson στον Λαγανά Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ωστόσο, κανείς τους δεν έχει παραδεχθεί μέχρι στιγμής ότι είναι

υπεύθυνος για τον θάνατο του 22χρονου.

Ο Εισαγγελέας Ζακύνθου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμη φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του αξιοποιώντας πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στην διάθεσή τους.

Σημειώνεται πως το πόρισμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα έδειξε ότι οι δράστες κατάφεραν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα να προκαλέσουν τόσο σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα σχεδόν άμεσα το θάνατο του άτυχου 22χρονου.

Ο θάνατος, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, προήλθε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Τέλος, διαπιστώθηκαν κακώσεις σε όλο του το σώμα, όχι, όμως, και τραύματα άμυνας

The post Νέα προθεσμία δόθηκε στους συλληφθέντες για την δολοφονία του τουρίστα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα