O antiστρατηγος κατριαδακης πιθανοτερος αρχηγος της ελας

15:32 28/1/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΑποστρατεύονται από την ΕΛΑΣ οι στενότεροι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί εκεί μόλις ο ίδιος... ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας. Δύο είναι τα πιθανότερα ονόματα που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να αναλάβουν την αρχηγία του σώματος.Ένας εξ’ αυτών είναι ο αντιστράτηγος Μανώλης Κατριαδάκης. Ο Μανώλης Κατριαδάκης έχει υπηρετήσει
σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες και είναι πολύπειρος αξιωματικός και γνώστης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σώματος ενώ μπορεί να «χαρτογραφήσει» και να αντιμετωπίσει γρήγορα κάθε μορφή εγκληματικότητας, κάτι που γνωρίζει και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και για αυτό δεν αποκλείεται να τον τοποθετήσει στη θέση του αρχηγού.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και κατατάχθηκε στην πρώην χωροφυλακή το 1979, ενώ αποφοίτησε από τη σχολή Αξιωματικών το έτος 1986.
Το 2010 ως αστυνομικός διευθυντής τοποθετήθηκε το 2010 διευθυντής της διεύθυνσης αλλοδαπών Αττικής. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για έναν «εξαιρετικά φιλικό και αγαπητό πρόσωπο που έχει την αποδοχή και την εκτίμηση των αστυνομικών».
Ο Δημήτρης Κατριαδάκης είχε σχεδιάσει εξ’ ολοκλήρου το πρόγραμμα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των αλλοδαπών, που εισέρχονται και παραμένουν παράνομα στη Χώρα και το 2015 είχε τοποθετηθεί Επιτελάρχης στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Καλά γνωρίζοντες ονόματα και καταστάσεις στο κτίριο της Κατεχάκη, εκτιμούν πως ο Δημήτρης Κατριαδάκης είναι δεδομένο πως θα είναι «είτε ο επόμενος αρχηγός, είτε υπαρχηγός». Για την θέση του αρχηγού διαρρέεται επίσης το όνομα του αντιστράτηγου, Κωσταντίνου Τσουβάλα.
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα