Τρομοκρατική επίθεση – Στόχος η προεδρική κατοικία στην Υεμένη

16:04 28/1/2016 - Πηγή: iPop

Νέα τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη, στην Υεμένη κοντά στην προεδρική κατοικία του Abd-Rabbu Mansour Rabbu Hadi.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από την προεδρική κατοικία στην πόλη Aden, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Υεμένη.

#BREAKING Suicide bombing near presidential palace in Yemen's Aden: security

source

AFP news agency (@AFP) January 28, 2016

Αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή, δήλωσε στο Reuters, πως ένας βομβιστής αυτοκτονίας, πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε αμάξι που βρισκόταν 500 μόλις μέτρα μακριά από το παλάτι Maashiq, την κατοικία του προέδρου Hadi στην πόλη Aden.

Suicide car bomb detonates outside Yemeni presidential residence of in Aden – official says https://t.co/WQa5rt1MmL

Reuters World (@ReutersWorld) January 28, 2016

Ένας άλλος αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας, δήλωσε ότι πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής, συγκεκριμένος αριθμός θυμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για την τελευταία τρομοκρατική επίθεση, σε μια σειρά θανατηφόρων επιθέσεων, που σημειώνονται στην περιοχή, έχοντας ως στόχο στελέχη της κυβέρνησης και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας της Υεμένης.

The post Τρομοκρατική επίθεση – Στόχος η προεδρική κατοικία στην Υεμένη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα