Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη – Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας

13:13 21/1/2016 - Πηγή: iPop

Το θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο 36ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, έπειτα από σύγκρουση ρυμουλκού φορτηγού με ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές, δύο άντρες έχασαν τη ζωή τους, έπειτα από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ αυτοκίνητο

στο 36ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ, με συνεπιβάτη του έναν 53χρονο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, για να συγκρουστεί με το διερχόμενο φορτηγό. Ο 45χρονος οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι δύο άντρες του ΙΧ, σκοτώθηκαν ακαριαία από τη σύγκρουση.

Οι πυροσβεστικές αρχές που κατέφτασαν στο σημείο του φονικού τροχαίου, απεγκλώβισαν ένα τρίτο άτομο, που βρισκόταν στο ΙΧ, το οποίο νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Το Τμήμα Τροχαίας Λήτης, διενεργεί προκαταρκτικές έρευνες, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ η Τροχαία βρίσκεται ακόμα στο σημείο, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του δρόμου.

The post Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη – Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα