Ο Λευκός Οίκος γιορτάζει την επταετία Ομπάμα στο Facebook (photos)

12:46 21/1/2016 - Πηγή: iPop

Έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια, από τότε που ο Μπάρακ Ομπάμα, ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου των ΗΠΑ και για τον εορτασμό αυτής της επετείου, ο Λευκός Οίκος, αφιέρωσε στη σελίδα του στο Facebook, ένα post φωτογραφιών, προκειμένου να θυμηθούμε την ορκωμοσία του πρώτου Αφροαμερικανού Προέδρου των ΗΠΑ.

Λίγο μετά από μια ομιλία στο Ντιτρόιτ,

όπου ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, μοιράστηκε με το ακροατήριό του, μία άκρως προσωπική συγκινητική στιγμή της ζωής του, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου στο Facebook, ένα post, για τον εορτασμό της επετείου επτά χρόνων, από τότε που ο Μπάρακ Ομπάμα, ανέλαβε για πρώτη φορά τα καθήκοντά του, στην προεδρεία των ΗΠΑ.

Στο επετειακό αυτό post, συμπεριλαμβάνεται και ένα μέρος της πρώτης ομιλίας του πρώτου Αφροαμερικανού Προέδρου της Αμερικής, στο οποίο ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μέχρι σήμερα 44 Αμερικανοί, έχουν ορκιστεί Πρόεδροι της Αμερικής. Οι λέξεις του όρκου αυτού, έχουν γίνει πράξη καθώς η παλίρροια της ευημερίας ολοένα και φουσκώνει στα ήρεμα νερά της ειρήνης. Ωστόσο, ο όρκος αυτός έχει δοθεί και κατά τη διάρκεια σκοτεινών ημερών, με καταιγίδες να μαίνονται και σύννεφα να απειλούν την ευημερία της χώρας. Η Αμερική, έχει καταφέρει να φτάσει σήμερα στο σημείο που βρίσκεται, όχι μόνο χάριν στην αξιοπιστία των ανθρώπων που έδωσαν αυτόν τον όρκο, αλλά κυρίως χάριν στο όραμα των απλών Αμερικανών, οι οποίοι μένουν πιστοί στα ιδανικά και στις αξίες των προγόνων τους

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, απεικονίζουν το θερμό κλίμα υποδοχής των Αμερικανών, στην ορκωμοσία του Μπάρακ Ομπάμα, ενός Προέδρου που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος, όχι μόνο στους Αμερικανούς πολίτες, αλλά και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου. Ο ορισμός του πραγματικού Πλανητάρχη…

The post Ο Λευκός Οίκος γιορτάζει την επταετία Ομπάμα στο Facebook (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα