Τούρκος παίχτης του NBA: Ο Erdogan είναι ο Χίτλερ του αιώνα μας!(Vid)

20:26 20/5/2017 - Πηγή: iPop

Σφοδρή επίθεση κατά του Erdogan, εξαπέλυσε ο τούρκος μπασκεμπολίστας του NBA, Enes Kanter, μετά την ακύρωση του διαβατηρίου του από την πρεσβεία της χώρας του.

Ο τούρκος NBAer, «εγκλωβίστηκε» στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου καθώς ενημερώθηκε πως έχει ακυρωθεί το διαβατήριο του από τις τουρκικές αρχές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτή η εξέλιξη έφερε εκτός ορίων τον παίχτη

των Oclahoma Thunder, που ανέβασε ένα βίντεο από το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου με τον ίδιο να κάνει σφοδρή επίθεση στον τούρκο πρόεδρο.

«Ήθελα απλά να πω ότι είμαι στη Ρουμανία όπου μου είπαν ότι ακυρώθηκε το διαβατήριό μου από την τουρκική πρεσβεία. ¨Όλα αυτά γίνονται για τις πολιτικές μου απόψεις και ο άνθρωπος που το έκανε αυτό είναι ο Erdogan. Γνωρίζετε, ότι επιτέθηκε σε ανθρώπους στην Ουάσινγκτον. Είναι ένας κακός άνθρωπος, ένας δικτάτορας, είναι ο Χίτλερ του αιώνα μας» τόνισε χαρακτηριστικά .

Ο Kanter, θεωρείται από την τουρκική κυβέρνηση ως εχθρός του κράτους αφού είναι υποστηρικτής του Fethullah Gulen και για αυτό το λόγο μάλιστα τον έχει αποκηρύξει και η ίδια του η οικογένεια.

Δείτε και εσείς το βίντεο του Kanter από το Βουκουρέστι:

I'm being held at Romanian airport by Police!! pic.twitter.com/uYZMBqKx54

— Enes Kanter (@Enes_Kanter) May 20, 2017

Photo/πηγή: sportingnews.com

The post Τούρκος παίχτης του NBA: Ο Erdogan είναι ο Χίτλερ του αιώνα μας!(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα