Το χωριό του Instagram: Ανακαινισμένο ειδικά για μοναδικές selfies(Pics/Vids)

17:28 20/5/2017 - Πηγή: iPop

Αν έχετε αναρωτηθεί γιατί έχει γεμίσει το timeline σας στο Instagram από ανθρώπους που βγάζουν φωτογραφίες με φόντο πολύχρωμα σπίτια και ψάχνετε μανιωδώς την εφαρμογή για τα υπέροχα backgrounds μην κουράζεστε άδικα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.

Αντίθετα υπάρχουν στην πραγματικότητα τα σπίτια και το χωριό με τα μοναδικά αυτά χρώματα, οπότε δεν χρειάζεστε να ψάχνετε εφαρμογή αλλά χρήματα, για να επισκεφθείτε αυτό το μοναδικό χωριό που δυστυχώς

για τους λάτρεις της φωτογραφίας δεν βρίσκεται και πολύ κοντά στη χώρα μας.

As long as you don't suffer from epilepsy, there's a flamboyant new attraction in Indonesia that should earn itself a place on your bucket list. That place is Kampung Pelangi – otherwise known as "Rainbow Village."❤ 300 million Indonesian Rupiah(£17,000) was supplied by the local council committee to revamp the village. Originally named Kampung Wonosari, the 223-house suburb was repainted by residents, builders, and even the town mayor himself. Each house is painted a minimum of three different colours. ___________________________ This is Instagram's new sensation and you'll find it nowhere but here!! #gettinglost #findingyourself #glfy #kampungpelangi #indonesia #rainbowvillage #knowingtheunknown #unknownplaces #instagramsensation #travelmotivation #travelsolo

A post shared by High on travelling™ (@gettiing.lost) on May 19, 2017 at 9:00pm PDT

Φυσικά αναφέρουμε το αν έχει γεμίσει το timeline σας, σε περίπτωση που ακολουθείτε και λογαριασμούς εκτός των κολλητών φίλων και των παλιών συμμαθητών σας από το σχολείο καθώς το χωριό με τα πολύχρωμα σπίτια βρίσκεται στην Ινδονησία, οπότε είναι περιορισμένες οι πιθανότητες να έχει βρεθεί εκεί κάποιος γνωστός σας την τελευταία περίοδο.

Semarang wajah baru Pic : @chalishak #pemkotsemarang #semarangkota #semarang #kampungpelangi #kampungpelangisemarang

A post shared by miftaulya.rd (@miftaulya.rd) on May 16, 2017 at 6:03pm PDT

Το διάσημο πλέον Kampung Pelangi (Ουράνιο Τόξο) δεν ήταν και τόσο γνωστό πριν από μερικούς μήνες όταν και αποφάσισαν οι διοικητικές αρχές της περιοχής να το αναμορφώσουν, αφού δεν είχε τίποτα που να το ξεχώριζε από τα υπόλοιπα χωριά της χώρας.

Kampung Pelangi Kota Semarang~ Mantaaaapppp #semarang #kotasemarang #jawatengah #semaranghits #semarangcity #kampungpelangi #semaranghebat #wisatasemarang #semarangexplore #wisata #indonesia

A post shared by J Roymond BP (@roymondbp) on May 12, 2017 at 1:55am PDT

Τι έκαναν λοιπόν οι Άρχοντες της περιοχής; Αποφάσισαν να βάψουν πολύχρωμα όλα τα σπίτια του χωριού. Ξόδεψαν 22.000 δολάρια, μεγάλο ποσό για τα δεδομένα τοπικής αρχής της Ινδοσνησίας και μετέτρεψαν ένα βαρετό χωριό σε επίγειο παράδεισο για τους φίλους της φωτογραφίας και των social media.

Όπως καταλαβαίνεται η τουριστική κίνηση αυξήθηκε κατακόρυφα από την ολοκλήρωση του έργου και ήδη οι χρήστες των social media το έχουν ανακηρύξει ως το χωριό του Instagram και top προορισμό για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Feels like i'm in Puerto Rico. Or an LGBT parade #kampungpelangi

A post shared by Nadia (@nadpurnama) on May 20, 2017 at 6:13am PDT

Ada banyak cinta yang kita coba untuk diperjuangkan, tapi hanya ada satu cinta yang pantas untuk kita pertahankan. #kampungpelangi #kalisari #hitsgramkekinian #hangoutsemarang

A post shared by Prikitiuu (@syafiisyaf) on May 20, 2017 at 3:24am PDT

Όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, δικαωματικά το χωριό πήρε την ονομασία «ουράνιο τόξο» και τα χρώματα έδωσαν άλλον αέρα και χαρακτήρα και στα κτίρια αλλά και στις ίδιες τις ζωές των ανθρώπων του χωριού.

Photos/Πηγή:Instagram

The post Το χωριό του Instagram: Ανακαινισμένο ειδικά για μοναδικές selfies(Pics/Vids) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα