Ο γάμος της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία: Παντρεύτηκε η Pippa Middleton/Ο William, η Kate και οι διάσημοι καλεσμένοι(Pics/vid)

18:59 20/5/2017 - Πηγή: iPop

Λαμπερή και απαστράπτουσα ήταν η Pippa Middleton στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της μέχρι την επόμενη, που παντρεύτηκε σήμερα τον εκλεκτό της καρδιάς της τον χρηματιστή, James Matthews.

H τελετή διεξήχθη στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Μάρκου, στο Μπερκσάιρ, εκεί όπου έφτασε η νύφη μέσα σε αν vintage αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τν πατέρα της Michael Middleton.

Την

παράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, έκλεψαν τα δύο παιδιά George και Charlotte, της αδερφής της νύφης και δούκισσας του Κέμπριτζ Kate Middleton και του πρίγκιπα William, που ήταν και παρανυφάκια στο γάμο.

Βρετανοί γαλαζοαίματοι αλλά και πλήθος διάσημων της χώρας παρευρέθησαν στην τελετή, με εκατοντάδες ρεπόρτερ να είναι συγκεντρωμένοι πολύ ώρα πριν την έναρξη του μυστηρίου προκειμένου να αποθανατίσουν κάποιο στιγμιότυπο από το γάμο της χρονιάς στη Βρετανία.

Μάλιστα είχαν απαγορευθεί οι πτήσεις επάνω από την εκκλησία και επάνω από το αγρόκτημα όπου έγινε το τραπέζι του γάμου για να μην υπάρξει περίπτωση εναέριας φωτογράφησης ή λήψης βίντεο, κάτι που έγινε σεβαστό από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Έτσι μετά το γάμο της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William και τον γάμο της Pippa, o μόνος που απέμεινε εργένης είναι ο πρίγκιπας Harry, o οποίος εμφανίστηκε χωρίς τη σύντροφό του στο γάμο, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο, τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Δείτε στο βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα από το γάμο της χρονιάς στη Βρετανία:
Photos-Vid/Πηγή: dailymail.co.uk

The post Ο γάμος της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία: Παντρεύτηκε η Pippa Middleton/Ο William, η Kate και οι διάσημοι καλεσμένοι(Pics/vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα