1 παιδί νεκρό και τουλάχιστον ακόμα 11 τραυματίστηκαν από έκρηξη σε σχολείο στη Ρωσία

16:10 24/4/2017 - Πηγή: iPop

1 παιδί νεκρό και τουλάχιστον ακόμα 11 τραυματίστηκαν από έκρηξη σε σχολείο στη Ρωσία, στην Dagestan Republic, σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, τον οποίο επικαλείται το RT.

Τουλάχιστον 1 παιδί νεκρό και ακόμα 11 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα στην Dagestan Republic

και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Agvali Tsumandinskogo.

Μία χειροβομβίδα εξερράγη στην αίθουσα υπολογιστών του σχολείου, σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, Shamil Abakarov.

Το όπλο φέρεται ότι εισήχθη στο κτίριο από μαθητή της 8ης τάξης (στα ελληνικά δεδομένα β’ γυμνασίου), δήλωσε ο διευθυντής.

Tουλάχιστον 3 από τα παιδιά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Dagestan έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιων ενώ ο μαθητής που έφερε την χειροβομβίδα στο σχολείο βρίσκεται υπό κράτηση. Οι αρχές προσπαθούν τώρα να μάθουν από πού πήρε το όπλο και γιατί αποφάσισε να το φέρει στην τάξη.

Οι ερευνητές εργάζονται τώρα στη σκηνή, δήλωσε αξιωματούχος της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι η αντιτρομοκρατική επιτροπή δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, το περιστατικό συνέβη λόγω «απρόσεκτου χειρισμού όπλου», ανέφερε στο RT ο ίδιος.

The post 1 παιδί νεκρό και τουλάχιστον ακόμα 11 τραυματίστηκαν από έκρηξη σε σχολείο στη Ρωσία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα