Γιατί η Σόφη Πασχάλη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο; Η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια!

12:13 24/4/2017 - Πηγή: iPop

Με μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στα social media της δίνει απάντηση στο ερώτημα » Γιατί η Σόφη Πασχάλη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο; «, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor.

Tο πρωί της Δευτέρας η Σόφη Πασχάλη ανέβασε στο Instagram mία φωτογραφία από νοσοκομείο που απεικονίζει την ίδια ξαπλωμένη σ’ ένα κρεβάτι και να φοράει την κλασική νοσοκομειακή

ποδιά.

Την φωτογραφία συνόδευε ένα μήνυμα στο οποίο μπορεί να μην αποκάλυπτε τους λόγους εισαγωγής της στο νοσοκομείο αλλά υπογράμμιζε ότι όλα όσα βλέπουμε στο reality επιβίωσης είναι αληθινά.

«Για όσους ισχυρίζονται οτι ειναι μονο ενα παιχνίδι και Οτι δεν πρόκειται για τη ζωη μας. Οτι υπερβάλλουμε, οτι δεν ειναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει κ κάποια θέματα υγειας, που σιγουρα θα βγούμε αλοβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικα ειναι, αλλα που η στήριξη κ η αγαπη Βοηθάει. Τα παιδια δεν ειμαςτε ηθοποιοί, που παίζουνε ενα ρόλο κ γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βραδυ, οσο ειμαςτε εκει.

Οι συνθήκες ειναι αληθινές κ οι καταστάσεις επισης. Ολα τα παιδια δυσκολεύομαςστε ο καθένας με τον δικο του τροπο, κ για τους δικούς του λόγους. Ολα τα παιδια ειναι εκπληκτικά κ ας έχετε ο καθένας απο εσας τα δικά σας πιςτευω. Σεβαστό! Ολα τα παιδια, ομως αξίζουν την αγαπη σας, για τη προςπαθεια τους. Ολα τα παιδια περνούν μια δυνατη δοκιμασία. ? προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, κ τους στέλνω δύναμη γιατι την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι..»

Δείτε την φωτογραφία:Για όσους ισχυρίζονται οτι ειναι μονο ενα παιχνίδι και Οτι δεν πρόκειται για τη ζωη μας. Οτι υπερβάλλουμε, οτι δεν ειναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει κ κάποια θέματα υγειας, που σιγουρα θα βγούμε αλοβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικα ειναι, αλλα που η στήριξη κ η αγαπη Βοηθάει. Τα παιδια δεν ειμαςτε ηθοποιοί, που παίζουνε ενα ρόλο κ γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βραδυ, οςο ειμαςτε εκει. Οι συνθήκες ειναι αληθινές κ οι καταστάσεις επισης. Ολα τα παιδια δυσκολεύομαςστε ο καθένας με τον δικο του τροπο, κ για τους δικούς του λόγους. Ολα τα παιδια ειναι εκπληκτικά κ ας έχετε ο καθένας απο εσας τα δικά σας πιςτευω. Σεβαστό! Ολα τα παιδια, ομως αξίζουν την αγαπη σας, για τη προςπαθεια τους. Ολα τα παιδια περνούν μια δυνατη δοκιμασία. προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, κ τους στέλνω δύναμη γιατι την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι..Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις Απρ 24, 2017, 12:57πμ PDT

Διάβασε επίσης:

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε ανοικτά για τις κλοπές στο Survivor!

The post Γιατί η Σόφη Πασχάλη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο; Η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα