Το πρώτο Super Mario για iPhone ήρθε και εμείς το ερωτευτήκαμε!

11:13 16/12/2016 - Πηγή: iPop

Το πρώτο Super Mario για iPhone ήρθε και εμείς το ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή που είδαμε το ενημερωτικό mail!

Το «Super Mario Run,» είναι ένα ολοκαίνουργιο Mario το οποίο δημιουργήθηκε με την λογική του mobile

gaming. Αυτό σημαίνει, στην περίπτωση του «Super Mario Run» πως το κλασικό δισδιάστατο gameplay «Super Mario» έχει προσαρμοστεί για ένα-handed play – αντί να απαιτεί οι παίκτες να χρησιμοποιούν και τα δύο χέρια για να παίξουν, όπως γίνεται στις κονσόλες. Ο Mario τρέχει αυτόματα από αριστερά προς τα δεξιά και εσύ απλά πηδάς πάνω από τα Goombas και Koopa Troopas, μαζεύεις coins και μανιταράκια, μέχρι να φτάσεις στην σημαία στο τέλος της πίστας.

Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Mario στο hardware της Apple καθώς η Nintendo είναι υπερπροστατευτική σε ότι έχει να κάνει με τους χαρακτήρες της – ειδικά με τον Mickey Mouse- και για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιστάθηκε να βάλει τα παιχνίδια της στα smartphones.

Αυτό όμως άλλαξε, καθώς ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto – ο υπεύθυνος του τμήματος παιχνιδιών της Nintendo – εμφανίστηκε στη σκηνή με τον CEO της Apple Tim Cook για να εισαγάγει το παιχνίδι μαζί με τα αποκαλυπτήρια του iPhone 7 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

To «Super Mario Run» είναι το πρώτο, από μία σειρά mobile games της Nintendo, όπως οι mobile versions του «Animal Crossing» και του «Fire Emblem» που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν χωρίς in app purchases αλλά έχεις περιορισμούς. Συγκεκριμένα στην δωρεάν εκδοχή του παιχνιδιού μπορείς να παίξεις τις πρώτες πίστες του Mario. Αμέσως μετά σου ζητάει να πληρώσεις $10 για να πάρεις 24 levels, race mode και Kingdom Builder mode (στο οποίο ξαναχτίζεις το Mushroom Kingdom, όπως στο «Farmville»).

Πέρα από το να παίζεις με τον Mario, έχεις την δυνατότητα να ξεκλειδώσεις χαρακτήρες όπως ο Luigi, Toad, Yoshi και άλλους.

Εμείς παίξαμε την (limited) version του παιχνιδιού και ερωτευτήκαμε. Εσύ;

Κατέβασε από εδώ την εφαρμογή!

The post Το πρώτο Super Mario για iPhone ήρθε και εμείς το ερωτευτήκαμε! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα