Αυτοί είναι οι πιο googlαρισμένοι celebrities του 2016

09:47 16/12/2016 - Πηγή: iPop

Αυτοί είναι οι πιο googlαρισμένοι celebrities του 2016. Απασχόλησαν τον ξένο Τύπο αλλά και τον Τύπο της Ελλάδας όσο άλλος κανείς, δυστυχώς κανένας από αυτούς που κοσμούν τις πρώτες θέσεις στις λίστες με το top 10 ηθοποιών και τραγουδιστών δεν έφτασαν στην κορυφή για τα επαγγελματικά τους καθώς η προσωπική τους ζωή μονοπώλησε το ενδιαφέρον!

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας των πιο googlαρισμένων γυναικών ηθοποιών για το έτος που

φεύγει είναι ΦΥΣΙΚΑ η Meghan Markle και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι έχει σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι. Η 35χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του Suits βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και φυσικά και στις αναζητήσεις των χρηστών της Google το 2016.

Πριν πάμε στο νούμερο δύο, όμως, να σχολιάσουμε ότι στην κορυφή των ανδρών ηθοποιών βρίσκεται ο Brad Pitt, προφανώς για το πολύκροτο διαζύγιο του με την Angelina Jolie (την οποία δεν βρίσκουμε στις κορυφαίες αναζητήσεις) αλλά και την φημολογούμενη σχέση του με την Marion Cotillard, η οποία κοσμεί το νούμερο δύο στην αντίστοιχη γυναικεία λίστα.

Σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίεκς μουσικούς, στην κορυφή βρίσκεται η Queen B η οποία έβγαλε τον νέο της δίσκο, Lemonade, και άφησε πολλά υπονοούμενα για τον σύζυγό της, Jay Z. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε την Seline Dion, η οποία δυστυχώς βρέθηκε στο επίκεντρο της δηοσιότητας εξαιτίας του θανάτου του άνδρα της αλλά και του αδερφού της.

Τop 10 Άνδρες ηθοποιοίBrad PittTom HiddlestonAdam DriverJesse WilliamsTom HollandJeffrey Dean MorganThomas GibsonSebastian StanTaylor LautnerLin-Manuel MirandaTop 10 Γυναίκες ηθοποιοίMeghan MarkleMarion CotillardJodie SweetinDaisy RidleyBrie LarsonJenna Dewan TatumLeslie JonesKate McKinnonAlicia VikanderMillie Bobby BrownTop 10 ΤραγουδιστέςBeyoncéCéline DionKeshaKehlaniColdplayTeyana TaylorGrace VanderWaalKanye WestJacob SartoriusGuns N’ Roses

The post Αυτοί είναι οι πιο googlαρισμένοι celebrities του 2016 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα