Το να είσαι single το Καλοκαίρι τα σπάει!

19:30 20/7/2014 - Πηγή: iPop

Και όμως το να είσαι single το Καλοκαίρι δεν είναι και τόσο άσχημο όσο νομίζεις.. μερικές φορές μάλιστα είναι ακόμα καλύτερο από το να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον! Ας το πάρουμε με βάση τη λογική… συνήθως λέμε, κρύο καιρός για δύο, έχεις ακούσει πουθενά, ζέστη καιρός για δύο; Όχι βέβαια! Ποιος

παλαβός θα ήθελε με 40 βαθμούς να κοιμάται σφιχταγγαλιασμένος με κάποιον άλλον και να ιδρώνουν τα σώματα τους χωρίς να υπάρχει καν η σεξουαλική δράση ανάμεσα τους εκείνη τη στιγμή;

Έτσι, αν είσαι μόνος/η τους τελευταίους μήνες και ψάχνεις απεγνωσμένα κάποιον για να εναποθέσεις την καρδιά σου στην αγκαλιά του και να κάνετε όνειρα για το μέλλον… ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ψάχνεις! Η θάλασσα, ο ήλιος, τα μπαράκια, οι νέες γνωριμίες και οι χαλαροί ρυθμοί του καλοκαιριού θα σε κάνουν να ξεχαστείς και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις!

Και όπως και να το κάνουμε… το καλοκαίρι ανήκει στους singles! Μπορεί το Χειμώνα τα ζευγαράκια να έχουν την τιμητική τους, αλλά πίστεψε με το Καλοκαίρι η φίλη σου η Ελένη η οποία είναι δεσμευμένη εδώ και 9 μήνες και όλο το χειμώνα σε έπρηζε με διάφορα κλισέ, τύπου πότε θα βρεις ένα παλικάρι να κάνουμε παρέα οι 4 μας, τώρα σε κοιτάει και σκάει από τη ζήλια της που δεν μπορεί να είναι ανέμελη όπως εσύ! (To ίδιο ισχύει και για το κολλητάρι σου τον Χρήστο που έμπλεξε με εκείνη τη ψηλή και τώρα για να πιει μία μπύρα πρέπει να πάρει την άδεια της!)

Να μερικοί λόγοι που θα σε πείσουν πως το να είσαι single το καλοκαίρι τα σπάει!

Πίνεις όσο θέλεις χωρίς έλεγχο!

Καλώς ή κακώς όταν είσαι σε σχέση πρέπει να συμπεριφέρεσαι κόσμια! Δεν μπορείς να πάρεις το μπουκάλι της βότκας και να αρχίσεις να κατεβάζεις σφηνάκια απευθείας από το μπουκάλι! (Ούτε να κερνάς σφηνάκια σε αγνώστους) Θα πρέπει να συμπεριφερθείς κόσμια και άτυπα να πάρεις την άδεια της/του συντρόφου σου για να πιείς ένα δεύτερο ποτάκι! Άσε που την κρεβατομουρμούρα για το πόσο ήπιες δεν θα την άντεχες ούτε τον Χειμώνα.. πόσο μάλλον τώρα που είναι καλοκαίρι και όλα είναι πιο χαλαρά!

Οφθαλμόλουτρο και όχι μόνο!

Κάθεσαι στο μπαρ και απέναντι σου είναι μία ξανθιά κοπελίτσα με το μαγιουδάκι της η οποία είναι με τις φίλες της και σε καρφώνει! (στην περίπτωση που είσαι γυναίκα ταυτίσου με την ξανθιά!) Σκέψου το σκηνικό έχοντας την κοπέλα σου δίπλα και τώρα σκέψου το ίδιο σκηνικό όντας single! Ποια περίπτωση σε καλύπτει περισσότερο; Στα λόγια μου ήρθες…

Οικονομία!

Όπως και να το κάνεις είναι πολύ πιο οικονομικό να είσαι μόνος/η και να μην χρειάζεται να πληρώσεις ένα έξτρα ποτό ή διακοπές όπου θέλει εκείνος/η! Τώρα μπορείς να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις απολύτως ότι θέλεις εσύ! Άσε που αν είσαι γυναίκα, μπορεί να έχεις τα τυχερά σου και να σε κεράσουν και κανένα ποτάκι!

Πας όπου θες, ότι ώρα θες!

Θέλεις να περάσεις όλες τις μέρες της άδειας σου στη Χαλκιδική (γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει) και να μην κουνήσεις το πόδι σου πέρα από την είσοδο του λατρεμένου σου Beach Bar; Επιτέλους μπορείς να το κάνεις γιατί ο καλός σου, που σε ζάλισε να πηγαίνετε να τσεκάρετε νέα μέρη, πλέον δεν είναι καλός σου και δεν μπορεί να σε ζαλίσει! Ή και τα αντίθετο, δεν είσαι αναγκασμένος να μείνεις παγιωμένος σ ένα σημείο ενώ θέλεις να το παίξεις μικρός εξερευνητής!

Φοράς ότι θέλεις!

Το καλοκαίρι τα ρούχα είναι λιγότερα! Κοντά σορτσάκια, μικροσκοπικά μπλουζάκια κτλ αν έχεις όμως τον ζηλιάρη κέρβερο δίπλα σου, όλα αυτά τα –άκια έρχονται και λιγοστεύουν! Τώρα που είσαι μόνη φόρα όσα –άκια θέλεις και πίστεψε με θα τα χαρεί και ο single άνδρας της παρέας μας!

Ηλιοθεραπεία χωρίς… γκρίνια!

Έχεις υπάρξει δεσμευμένη καλοκαίρι –σίγουρα- και ξέρεις πως ο καλός σου ενώ εσύ αποκτάς το απόλυτο μαύρισμα θα αρχίσει να γκρινιάζει! Οπότε, τώρα που είσαι μόνη μπορείς να χτυπήσεις κάρτα 8ωρου στη παραλία χωρίς κανέναν να σου λέει πως θέλει σκιά να πάει στο ξενοδοχείο ή να πάει να κάνει βουτιά!

Τα νησιά αποκτούν άλλο νόημα!

Είναι κάποια νησιά που όπως και να το κάνουμε δεν λέει να πας δεσμευμένος! Μύκονος, Πάρος, Σκιάθος, Ρόδος (ενδεικτικά) είναι τα απόλυτα party islands και τώρα που είσαι μόνος μπορείς να γνωρίσεις πολλούς νέους ανθρώπους!

….μήπως ήδη άρχισες να ζηλεύεις τους singles φίλους σου;

The post Το να είσαι single το Καλοκαίρι τα σπάει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα