4 απλά βήματα για να αντιμετωπίσεις την απογοήτευση

16:30 20/7/2014 - Πηγή: iPop

Επαγγελματικές ευκαιρίες, ερωτικές σχέσεις, φιλίες… Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, δηλαδή απογοητεύσεις. Παρακάτω θα βρεις τέσσερα απλά βήματα για να αντιμετωπίσεις την απογοήτευση στη ζωή σου και να βγεις πιο δυνατός από κάθε εμπειρία:

Απελευθέρωσε τον πόνο

Φώναξε ή κλάψε. Δεν είναι ανάγκη να δείξεις τώρα πόσο δυνατός είσαι ή πόσο αισιόδοξος. Πρέπει να εκφράσεις όλη τη θλίψη, το θυμό και τις απογοητεύσεις πρώτα.

Βρες υποστήριξη

Η πρώτη διαδικασία λογικά σε βοήθησε να είσαι πιο ψύχραιμος και χαλαρός. Το

επόμενο βήμα είναι να εισπράξεις λίγη αγάπη – είτε πρόκειται για μια αγκαλιά ή ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Αγκάλιασε το κατοικίδιό σου – ή το μαξιλάρι σου. Με λίγα λόγια, αναζήτησε άνεση και ό,τι μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Καθάρισε το μυαλό σου

Κάνε μια βόλτα. Δες τη φύση. Αν έχεις τη δυνατότητα, πήγαινε ένα ταξίδι. Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από όλες τις προσδοκίες και επίτρεψέ του να αναπνέει, να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος. Δεν υπάρχει λόγος να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου, θα περάσει και αυτή η δυσκολία.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα

Νιώθεις καλύτερα; Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί αν δεν μάθεις από την απογοήτευση, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Τώρα γράψε τα συναισθήματά σου. Θα σε βοηθήσει να μάθεις: Τι σε έκανε να αισθάνεσαι απογοητευμένος; Τι περίμενες; Είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις; Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να το διορθώσεις;

The post 4 απλά βήματα για να αντιμετωπίσεις την απογοήτευση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα