Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση επιχειρεί να πολώσει, να διχάσει και να φανατίσει

15:00 4/2/2016 - Πηγή: Antinews

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, στην αρχική τοποθέτησή του, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι μιλά για σενάρια συνωμοσίας και αποσταθεροποίησης, καθως και ότι επιχειρεί να κατασκευάσει εχθρούς, να πολώσει, να διχάσει και να φανατίσει «γιατί κορυφώνονται τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε».

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι και ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική

εκπρόσωπος έχουν μιλήσει για σχέδιο αποσταθεροποίησης από το εσωτερικό και από το εξωτερικό σε αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών.

«Καλέσαμε την κυβέρνηση, εάν έχει στοιχεία να τα καταθέσει. Δεν το έκανε. Επιβεβαιώνει με τη σιωπή της ότι όλο αυτό είναι απόπειρα συκοφαντίας όλων εκείνων που σήμερα διαδηλώνουν απέναντι της» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος και έκανε λόγο για ανεύθυνα κομματικά παιχνίδια.

Ο κ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στις σημερινές κινητοποιήσεις, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, δήλωσε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση από τότε που συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν είναι απέναντι στη συγκυβέρνηση της αναξιοπιστίας» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, σημειώνοντας ότι ο κόσμος εκφράζει την αγωνία του και την ανησυχία του για το αύριο. «Όμως, εκφράζει και την αγανάκτηση και οργή του για τη σκόπιμη και κυνική εξαπάτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εντελώς άλλα έταξαν και εντελώς άλλα κάνουν. Τώρα φαίνεται ότι το κόστος του λαϊκισμού είναι τεράστιο και τελικά το πληρώνει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος. Επ' αυτού επεσήμανε ότι το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ξεκάθαρο. «Η κρίση δεν τελειώνει με ψέματα, η δημοκρατία δεν λειτουργεί με ψέματα, ο τόπος δεν κυβερνιέται με ψέματα» υπογράμμισε.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα