Το League Of Legends σε αριθμούς

16:00 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Το League Of Legends, ή και αλλιώς LoL, είναι το πιο διάσημο παιχνίδι αυτή τη στιγμή στο πλανήτη. Βέβαια, όταν βλέπεις τους αριθμούς να μιλούν, τότε φτάνεις στο σημείο να καταλάβεις ακόμα πιο πολύ για το πόσο σημαντικά μεγάλο παιχνίδι είναι.

To LoL έχει, αυτή τη στιγμή, περισσότερους από 70 εκ. εγγεγραμμένους παίχτες σε όλο το κόσμο. Εάν σκεφτείς πως το World Of Warcraft

έκλεισε το 2013 με σχεδόν 8 εκ. παίχτες, τότε μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά. Βέβαια στο WoW πρέπει να πληρώσεις κάθε δύο μήνες, ενώ το League Of Legends είναι δωρεάν. Μην ξεχνάς, όμως, πως δίνονται τεράστια μαζικά ποσά για να αγοραστούν Skins για τους χαρακτήρες του LoL. Αν και προαιρετικό, ένα μεγάλο ποσοστό επιλέγει να δώσει χρήματα.

Στην εικόνα παρακάτω, μπορείτε να δείτε, ακόμα πιο αναλυτικά, για το μηνιαίο αριθμό παιχτών.

Τα νούμερα, λοιπόν, αυτά για ένα MOBA παιχνίδι, είναι τεράστια. Ο μηνιαίος αριθμός των 32 εκ. ενεργών παιχτών κάθε μήνα, μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε το ότι αποτελείτε από μια δυνατή και φανατικοί κοινότητα. Να σημειωθεί το γεγονός πως τα τουρνουά, που διοργανώνει με επαγγελματίες παίχτες, είναι πάντα Sold Out και παρακολουθούνται ζωντανά από, τουλάχιστον, 200 με 400 χιλιάδες άτομα.

Στη παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τις δέκα πρώτες χώρες, που έχουν κάνει Like στη σελίδα του LoL στο Facebook.

Και ναι η Ελλάδα είναι μια απ” αυτές τις χώρες. Βρισκόμαστε στη δεκάδα. Επιπλέον, η Riot (εταιρία που δημιούργησε το LoL) φέτος διοργάνωσε ένα τουρνουά στην Ελλάδα, το οποίο ήταν Sold Out, με τις καλύτερες ελληνικές ομάδες του παιχνιδιού. Επίσης, το LoL, έχει βγει και σε ελληνική έκδοση με φωνές Ελλήνων ηθοποιών και όλο το παιχνίδι μεταφρασμένο.

Τώρα, που πήρες μια ιδέα για τo League of Legends σε αριθμούς μπορείς να καταλάβεις γιατί όλοι μιλούν γι” αυτό. Ας μην ξεχνάμε, πως για μια περίοδο τα παιχνίδια ποδοσφαίρου σε κονσόλες είχαν κάνει εξίσου μεγάλο πάταγο στη χώρα μας. Σαν το LoL, όμως, κανένα άλλο.

Photos: thenextweb.com

The post Το League Of Legends σε αριθμούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα