18-24 Travel: Βιέννη, Βουδαπέστη, Πράγα, Μπρατισλάβα τα Χριστούγεννα, από 169 ευρώ!



Ναι μπορεί ακόμη να μην τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές για κάποιους, κάποιοι άλλοι όμως ετοιμάζουν από τώρα τα πλάνα τους για τα Χριστούγεννα!
Στο εξωτερικό είναι δεδομένο σαν πρακτική, στην Ελλάδα ίσως ο κόσμος δεν είχε συνηθίσει το early booking, πλέον όμως όλο και περισσότεροι φροντίζουν να κλείνουν νωρίς τις διακοπές τους επωφελούμενοι από τις πολύ καλές τιμές που πετυχαίνουν με τον τρόπο αυτό.
Το 18-24 Travel, κινείται
σε αυτή τη λογική εδώ και τρία περίπου χρόνια, αφού είναι το μοναδικό online τουριστικό γραφείο, που μήνες νωρίτερα ανακοινώνει τις εκδρομές του σε πολύ χαμηλές τιμές, κι όσο πλησιάζει ο καιρός, αυτές ανεβαίνουν.
Η πρωτότυπη αυτή λογική, έχει οδηγήσει και στην Ελλάδα πολύ κόσμο, ειδικά νεανικό κοινό, να φροντίζει να κλείνει τις διακοπές του πολύ νωρίτερα. Αν και τον πρώτο καιρό, η στόχευση ήταν οι ηλικίες μέχρι 24 ετών, εδώ κι ένα περίπου χρόνο, οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές εκδρομών και πακέτων διακοπών, έχουν στρέψει και μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό κοινό, στο να επιλέγει το www.18-24.gr για τις διακοπές και τις εκδρομές του! Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα για Βιέννη (4ήμερα, με 199 ευρώ), για Πράγα (4ημερα με 179 ευρώ) και συνδυαστικές εκδρομές σε Βουδαπέστη, Βιέννη, Μπρατισλάβα (6ημερο με 219 ευρώ).

Σε λίγες ημέρες έρχεται το Παρίσι, το Λονδίνο, ενώ φυσικά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου τρέχουν εκδρομές για Κωνσταντινούπολη, με την κλασσική προσφορά των 70 ευρώ να γίνεται ανάρπαστη!
Το σημαντικότερο: Δεν χρειάζεται να πληρώσετε από τώρα, για κάτι που θα πραγματοπο
ιηθεί τρεις μήνες αργότερα. Η κράτηση γίνεται με μια μικρή προκαταβολή, και περιθώριο ακύρωσης κι επιστροφής των χρημάτων, μέχρι και μια βδομάδα πριν!

Δείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα εκδρομών και κάντε την κράτησή σας στο www.18-24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα