Πώς να εξαφανίσεις τα σημάδια του έρπη

13:31 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές, ενώ η πληγή και το πρήξιμο του έρπη που σε ταλαιπώρησε αποφάσισαν να φύγουν από τα χείλη σου ή ακόμα και από κάποια άλλα σημεία του σώματος σου, τα σημάδια του έρπη μένουν εκεί για να σου θυμίσουν πως κάποτε πέρασε από τη ζωή σου. Βέβαια τα σημάδια με τον καιρό ξεθυμαίνουν και φυσικά αν τα βοηθήσεις και τα περιποιηθείς σωστά μπορούν να φύγουν τελείως. Υπάρχουν αρκετές κρέμες στο εμπόριο που υπόσχονται να σε βοηθήσουν αλλά εμείς που αγαπάμε τη φύση, στηρίζουμε τα προϊόντα της και φυσικά εμπιστευόμαστε τα γιατροσόφια των παλιότερων γενιών.

Το βότανο, λοιπόν, που θα σε βοηθήσει

σε αυτή την περίπτωση είναι η λεβάντα η οποία, όμως, δε θα μπει μόνη της στο σημείο που θες να καθαρίσεις από τα σημάδια, αλλά θα υποστεί κάποια ειδική επεξεργασία που θα κάνεις ο ίδιος/α.

Πώς θα φτιάξεις τη λοσιόν που εξαφανίζει τα σημάδια του έρπη;Θα χρειαστείς ένα μεγάλο γυάλινο βάζο στο οποίο θα βάλεις 1 λίτρο ελαιόλαδο.Μέσα στο βάζο με το ελαιόλαδο θα ρίξε μια χούφτα από τους ανθούς της λεβάντας.Άφησε το βάζο με το ελαιόλαδο και τη λεβάντα στον ήλιο για τρεις μέρες.Αφού περάσουν οι τρεις μέρες σούρωσε το μείγμα σου, βάλε άλλη μία χούφτα λεβάντα και άσε για άλλες πέντε μέρες στον ήλιο.Ξανασούρωσε το και είναι έτοιμο για χρήση!Θα βάζεις όσες περισσότερες φορές τη μέρα μπορείς λίγο λάδι πάνω στα σημάδια σου και θα δεις σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλη διαφορά.Συμβουλή!

Μπορείς το ίδιο λάδι να το χρησιμοποιήσεις και σε σημάδια από ακμή ή από ουλές. Θα δεις πως θα έχει ακόμα και εκεί αποτέλεσμα.

The post Πώς να εξαφανίσεις τα σημάδια του έρπη appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
σημαδι απο ερπη πως φευγει, σημαδι απο ερπη πωσ θα φυγει
Τυχαία Θέματα