Ποιες είναι οι χειρότερες τροφές που μπορείς να φας;

14:31 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Δεν θα σου μιλήσουμε για τροφές που δε θα σου αρέσουν! Αντιθέτως, θα σου πούμε για αυτές που θα σου τρέξουν τα σάλια αλλά, θα πρέπει να το σταματήσεις αμέσως. Οι συγκεκριμένοι γευστικοί πειρασμοί για τους οποίους θα σου πούμε στη συνέχεια αποτελούν τις χειρότερες τροφές που μπορείς να φας από άποψη θερμίδων και κινδύνων για την υγεία σου.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι χειρότερες τροφές που μπορείς να φας;Ντόνατς: Η απίστευτη γεύση τους δε συγκρίνεται με άλλη, όπως φυσικά και οι θερμίδες τους. Είναι τηγανιτό, γλυκό ψωμί με έξτρα γεύση από
διάφορες γεμίσεις. Εν ολίγοις είναι φουλ σε θερμίδες, υδατάνθρακες και λιπαρά. Αν, λοιπόν, τρως συχνά ντόνατς πρέπει να ανεβαίνεις και συχνά στη ζυγαριά σου γιατί τα κιλά σου θα αυξηθούν σε γρήγορους ρυθμούς.Ζαχαρωτά δημητριακά: Είναι πλούσια σε ζάχαρη και σε γλουτένη. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί μετά από μακροχρόνια χρήση μπορεί να αποβεί μοιραία για τον εσωτερικό σου κόσμο. Οι κοιλόπονοι θα είναι μέρος της καθημερινότητας σου και οι φλεγμονές στη βλεννογόνο του στομάχου σου θα σου γίνουν συνήθεια.Πατατάκια: Τα πατατάκια είναι τηγανισμένα σε λιπαρά τα οποία αυξάνουν γρήγορα τα επίπεδα χοληστερίνης σου και σου αυξάνουν τον κίνδυνο να πάθεις στεφανιαία νόσο. Για να μπορούν να διατηρούν για πολύ καιρό είναι φουλ σε συντηρητικά που βλάπτουν τον οργανισμό.Χάμπουργκερ: Το πλαστικό χάμπουργκερ που τόσο αγαπάς είναι για σένα ο «Χάρος». Το μπιφτέκι που υπάρχει στο εσωτερικό αποτελείται μόνο 3% από κρέας ενώ το 97% φτιάχνεται από αλεσμένα κόκκαλα, χόνδρους και άλλα πολλά που ο οργανισμός σου δε μπορεί να διασπάσει.Ποπκορν μικροκυμάτων: Τα ποπκορν μικροκυμάτων είναι γεμάτα καρκινογόνες ουσίες. Οπότε αν είσαι λάτρης των ποπκορν φτιάξε τα μόνος σου.

The post Ποιες είναι οι χειρότερες τροφές που μπορείς να φας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα