Τις δύσκολες μέρες του μήνα βγάζεις πολλά σπυράκια; Πες τους αντίο

18:00 28/1/2016 - Πηγή: iPop

Τις δύσκολες μέρες μήνα του μήνα όλα για ΄σένα είναι χειρότερα. Οι ορμόνες σου κάνουν πάρτι και φυσικά τα σπυράκια εμφανίζονται στο πρόσωπο σου με σειρά προτεραιότητας. Και τι έγινε; Για όλα υπάρχει λύση! Μπορεί να μη ξέρουμε πως θα απαλλαγείς για πάντα από τα σπυράκια τα οποία βγαίνουν λόγω των ορμονικών μεταβολών που βιώνει ο οργανισμός σου, αλλά σίγουρα ξέρουμε πως θα τα περιορίσεις.

Τι να κάνεις αν θες να μειώσεις την ακμή τις δύσκολες μέρες του μήνα;Καθάρισε το κινητό σου: Τα μικρόβια που μεταφέρει το κινητό σου σαφώς και επιδεινώνουν
το πρόβλημα σου. Προσπάθησε να διατηρείς την επιφάνεια του κινητού σου συνεχώς καθαρή.
Μήπως να πας μια βόλτα στο γυναικολόγο σου; Πριν πάρεις κάποιο χάπι καλό θα ήταν να τον συμβουλευτείς. Κλείσε αμέσως ραντεβού. Πίστεψε μας τα αντισυλληπτικά μπορεί να κάνουν καλό στην περίπτωση σου οπότε δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.Κράτα τα χέρια σου μακριά: Μην αγγίζεις το πρόσωπο σου σε κάθε ευκαιρία που βρίσκεις. Κράτα αποστάσεις αν δε θες να μεταφέρεις βρομιές και μικρόβια.
Αγαπάς τη γυμναστική; Κάνε μπάνιο αμέσως μόλις γυρίσεις σπίτι. Ο ιδρώτας θα κάνει το πρόβλημα σου ακόμα μεγαλύτερο. Μη του το επιτρέψεις. Μπες μετά τη γυμναστική στην μπανιέρα και δε θα το μετανιώσεις.

The post Τις δύσκολες μέρες του μήνα βγάζεις πολλά σπυράκια; Πες τους αντίο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα